Myyntiin väärän kokoisia ostoksia ja vähälle käytölle jäänyttä tavaraa. Kuvat löytyvät linkkien kautta Imgurista. Toimitustapana mieluiten nouto Helsingistä (Pakila), maksu onnistuu esim. Mobilepayllä tai tilisiirrolla. Voin toki myös lähettää postitse Suomen sisällä ostajan kustannuksella. Tavaroiden tulee olla maksettu ennen postitusta. Ei sovituksia nyt korona-aikana, joten tarkastathan tuotteista ottamani mitat huolella. Ei palautuksia. Vastaan parhaani mukaan lisäkysymyksiin esim. tuotteiden istuvuudesta - lähetä yv tai kommentoi tähän ilmoitukseen. Pyrin tarkistamaan yksityisviestit vähintään kerran päivässä. Jos samasta tuotteesta tulee useita yhteydenottoja, ensimmäisenä viestin lähettänyt on luonnollisesti etusijalla. Ei tarjouksia, kiitos. Lasken itse hintoja, jos tavarat eivät mene kaupaksi. Kotitaloudessani on koira, tupakointia en harrasta.

Crockett & Jones, koko UK 7, käytetty, hintapyyntö 140 € (aiemmin 150 €)

Keskiruskeat derby-malliset kengät (mallinimi Carlisle), päällisnahassa pebble grain -tyylinen pinta. Nahassa omasta mielestäni aika kaunista patinaa, jota voi vielä viedä pidemmälle haluamaansa suuntaan. Kengät on hoidettu Saphirin renovateurilla ja kiillotettu Saphirin pate de luxe -vahalla (tobacco-väri). Dainite-pohjat, joissa melko paljon kulumaa etenkin kantapään takaosassa sekä päkiän kohdalla. Myös kantaosan sisäpuolella on kulumaa nahkavuorauksessa, tuskin kuitenkaan haittaa käytössä. Lepolestit eivät sisälly hintaan. Kuvat: https://imgur.com/a/8cB7pJj

GTA il Pantalone, koko 48, NWOT, hintapyyntö 50 € (aiemmin 70 € -> 60 €)

Vaaleanruskeat chinot housujen valmistamiseen erikoistuneelta GTA il Pantalonelta. Kangas on paksuhkoa puuvillatwilliä, joten housut sopivat parhaiten kevät- ja syyssäälle. Housut ovat käyttämättömät, ja niiden lahkeita ei ole vielä lyhennetty - otathan tämän huomioon lahjemittaa tarkastellessa. Kokolaput on poistettu, ajattelin lyhennyttää itselle sopiviksi, mutta vyötärö olikin tarkemmin ajatellen itselleni hieman liian väljä. Käytän yleensä joko koon 46 tai 48 housuja (farkuissa 30 tai 31), joten nämä sopisivat luultavasti sellaiselle, joka käyttää kokoa 48 tai 50 ja farkuissa vyötärökokoa 32 tai 33. Istuvuus on slim fit, housut kapenevat hieman lahkeensuuta kohti. Kuvat: https://imgur.com/a/nOA75kF. Vyötärömitta 44 cm, sisälahje 93 cm (lyhentämätön), lahkeensuu 17,5 cm. Materiaali 97 % puuvillaa ja 3 % elastaania.

Indigofera, koko 30/32, käytetty, hintapyyntö 25 € (aiemmin 50 € -> 40 € ->35 € -> 30 €)

Indigoferan "Mack" farkut voimakkailla kulutuksilla. Kulutukset ovat valmiiksi tehdyt. Itse käytin farkkuja noin 4-5 kertaa, joten eivät siis ole juuri käytössä kuluneet. Istuvuus on melko slimmi, mutta ei kuitenkaan mitkään pillifarkut. Vyötärö melko matala. Lahkeensuut olivat jo uutena käärityt, joten otin housuista myös mitat lahkeensuut käärittynä. Auki rullattaessa käänteisiin tehdyt kulutukset tulevat näkyviin, otin tästä myös kuvan. Kuvat: https://imgur.com/a/9tJOwFC. Vyötärömitta 42 cm, sisälahje 73 cm (lahje käärittynä, kuten kuvissa), lahkeensuu 18,5 cm. Jos on istuvuuteen liittyviä kysymyksiä niin voin yrittää verrata muihin valmistajiin.

Incotex chinot, koko 46, BNWT, hintapyyntö 50 € (aiemmin 70 € -> 60 €)

Vaaleanruskeat chinot. Kangas keskipaksua, joten sopivat myös kesäkäyttöön kevään ja syksyn ohella. Housujen väri on vaaleanruskea, mutta mielestäni hieman vihreään taittuva. Väri tulee paremmin esiin kahdessa ensimmäisessä kuvassa. Kuvat: https://imgur.com/a/WkixVnK. Vyötärömitta 39,5 cm, sisälahje 86 cm, lahkeensuu 19 cm.
Viimeksi muokannut AJK, 30 Touko 2021, 18:03. Yhteensä muokattu 10 kertaa.
Hintojen viilausta, päivitetyt hinnat 18.4.2021:

Orslow-farkut MYYTY
GTA il Pantalone-housut 60 € (aiemmin 70 €)
Indigofera-farkut 40 € (aiemmin 50 €)
Neuw-farkkutakki MYYTY
Hilfiger-neule 20 € MYYTY
Viimeksi muokannut AJK, 09 Touko 2021, 21:50. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Incotexin housut lisätty, myydyt poistettu ja hintoja laskettu.

Päivitetyt hinnat 6.5.2021:

Orslow farkut MYYTY
GTA il Pantalone housut 50 €
Indigofera farkut 35 €
Neuw farkkutakki MYYTY
Incotex housut 70 €
Kenkiä lisätty, hintoja laskettu ja myydyt poistettu. Päivitetyt hinnat 18.5.2021:

Carlos Santos kengät 150 € MYYTY
Crockett Jones kengät 150 €
Incotex housut 60 €
GTA il Pantalone housut 50 €
Indigofera farkut 30 €
Myydyt pois ja hintoja alas. Päivitetyt hinnat 30.5.2021:

Crockett & Jones kengät 140 €
GTA il Pantalone housut 50 €
Incotex housut 50 €
Indigofera farkut 25 €
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.