Myytävänä itselleni tarpeettomaksi tai väärän kokoiseksi jäänyttä laatuvaatetta. Tarkoitus keventää kaappia, joten tarjouksiakin kuunnellaan.

Myytävistä vaatteista kuvat täällä: https://drive.google.com/drive/folders/ ... HVINoHze13

Myydään Schott 626VN musta nahkatakki. Koko L. Made in USA. Erittäin pehmeää, kevyttä ja jämäkän laadukasta nahkaa (cowhide). Nahassa on valmiiksi kulutettu hieno ulkonäkö (VN=vintage). Sisäkangas pehmeää ja hienoa 100% puuvilla-flanellia. 626VN on nykyaikainen ja hyvin istuva ns. slimfit versio miellyttävän kevyellä ja erittäin pehmeällä nahalla. Takkia on käytetty vain vähän ja kunto on erinomainen. Tästä aito USA-Schott vaivattomasti ilman tulleja ja korkeita lähetyskuluja. Ovh. lähetyksen, tullien ja verojen jälkeen vähän vajaa 1500 euroa. Hinta 749€.
626VN:n mitat:
Kainalo-kainalo n. 56cm
Helma n. 52cm
Hartiat n. 47cm
Hihat n. 66cm
Pituus n. 68cm kauluksen yläreunasta ja n. 64,5cm kauluksen alareunasta.

Myydään Grand Frankin tummanruskea Marloes mokkanahkatakki koossa M. Handmade in Italy. Laadukasta ja pehmeää 100% vuohennahkaa. Sivutaskut molemmin puolin ja kaksi povitaskua. Kaksoisvetoketju. Slimfit. Ei ole käytetty, joten uudenveroinen kunto. Upea takki kevään, kesän ja syksyn menoihin. Hinta 199€.
Marloesin mitat:
Kainalo-kainalo n. 52cm
Helma n. 50cm
Hartiat n. 44cm
Hihat n. 67cm
Pituus n. 69cm kauluksen yläreunasta ja n. 65cm kauluksen alareunasta.

Myydään Gantin vaaleansiniset kevyen puuvillaiset chinot koossa 32 ja Knowledge Cotton Apparelin viininpunaiset luomupuuvillaiset chinot koossa 32. Molemmat chinot ovat vähän käytetyt, mutta siistit ja hyväkuntoiset. Hinta yhteensä molemmille 25€.

Myydään Lolita Lempicka Au Masculin 50ml eau de toilette tuoksu. Tämä arvostettu tuoksu on nykyään harvinainen, koska sen valmistus on lopetettu ja jäljellä olevista pulloista pyydetään korkeita summia. Pehmeä ja huumaava tuoksu sisältää mm. lakritsin, vaniljan, rommin, tonkapapujen, mantelin ja santelipuun aromeja. Hinta 99€.

Tuotteet Turun seudulla eli joko nouto tai postitus onnistuu. Postikulut ostajalle. Tarkempia tietoja ja mittoja saa kysymällä.

Tässä vielä linkki myytäviin kohteisiin: https://drive.google.com/drive/folders/ ... HVINoHze13
Viimeksi muokannut Tonnik, 16 Huhti 2023, 21:07. Yhteensä muokattu 84 kertaa.
Lisätty vaatteita kaapin siivouksen jälkeen. Järkeviä tarjouksiakin saa esittää. Esim. Turnbull & Asserit myisin mielellään samassa paketissa.

edit: Merzit, Sunspelit, Maple Propellerit, Leet, Levikset ja Dieselit, Asketit, Tigha, Sand, Villoresi, Tom Ford, Burberry, Schott 519 & 641HH, Barbourin Steve McQueen, Baracuta, Sunspel, Berwich, Chester Barrie ja Turnbull&Asserit myyty.

Kaappia tyhjentäessä järkeviä tarjouksia otetaan yhä vastaan.
Viimeksi muokannut Tonnik, 16 Helmi 2023, 23:45. Yhteensä muokattu 9 kertaa.
Myytyjä poistettu, hintoja laskettu, uusia lisätty ja tuotteita niputettu.

Syksyn inventaario ja kaapin tyhjennys tehty ja myyntiin paljon itselleni väärän kokoista tai käyttämättä jäänyttä laatuvaatetta.

Tarkoituksena keventää kaappia, joten fiksut tarjouksetkin huomioidaan.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.