Suutari Ervingillä myynnissä

Viberg x Iron Heart engineer bootit. Loisto kunto, ei edes sisäänajetut. Koko 8 (vastaa UK8) ja värinä Mocha Oil Tan. Aivan helevatin hianot ja mahtavaa laatua. Hintakin ok. Itselle oli valitettavasti pienet :(

Kaupalta löytyy myös muita second hand kenkiä mm. Alden Indyt ja White's bootit. Osa myös netissä:
https://www.suutarierving.fi/category/22/second-hand
Beyondissa Lee 101z farkkua -70%. Kokoja oli raakafarkussa 33-36/34 ainakin. Mustana tais olla 32/34 myös. Narrow shuttle loomia ja Made in Italy.
Helsingin keskustan Stockmannilla Stone Island, Incotex, Sunspel, Z Zegna, etc. –40%.

Manskun Sololla loppuunmyynti, kaikki –50%.
En tiedä onko Atelier Adnym, Neuw tai These Glory Days miten kuumaa kamaa tän foorumin käyttäjien parissa, mutta näiden tuotteita on... Lommilan SPR Kontti-myymälässä. Adnymin farkut lähti hintaan 15 euroa per farkut, TGD:n "sadetakkeja" oli hintaan 20 - 30 euroa.

Koot oli - ehkä vähemmän yllättäen - niitä tosi pieniä tai aivan valtavia. Eli M- tai W31-, W32, W33 -kokoa edustavat keikarit voi jättää visiitin väliin.

Täkynä: Adnymilta oli myynnissä takki, josta saisi muutamalla risulla kätevästi teltan, oli sen verran överisti oversize. Melkoiset Harry Potter-vibat tuli siitä.

//Edit: mm. tää löyty hintaan 55 euroa, tää oli kuin olikin M-koossa juuri: https://www.adnym.com/products/sale/che ... et-_-army/

Lisäks: J. Lindebergiä oli paljon myös.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.