Jees, kiitos tiedosta ja näin epäilinkin. Tuolle kokotaulukolle Uniqlo saisi tehdä jotain. S-koossa vaatteen rinnanympärys olis 119cm ja S-henkilön 88-96cm :D
88cm rinta on joku yhden X:n small tai jotain sinne päin.

Menin tilaamaan Arketin vastaavan takin -10% alella koska sai ilmaisella toimituksella. Jos se ei miellytä niin tarkastelen uudestaan Uniqlota.
Tuo rinnanympärys vaikuttaa ihan normaalilta S-koolta. Ota huomioon, että kyseessä on vaatteen ulkomitta ja topattu takki on paksu. Voi myös olla että sinulla ja Uniqlolla on keskenään erilaiset tavat mitata rinnanympärys.
nate kirjoitti:Alspe, saisko raporttia tuosta Arketin takista sitten kun saapuu. Fittikuvan kanssa, jos vaan viitsit.

Juu kyllä laitan, Arketin/toppatakkiketjuun jos sellainen on.
Siinä pari kuvaa Arketin down pufferista. Koko on sellainen aika normaali, hieman omaan mittapuuhun nähden väljä S. Hyvä ettei ei ole yhtään pienempikään, liian kireitä asuja tulee valittua ja varsinkin tässä vaatelokerossa väljyys on ihan hyvä juttu. Laadusta ei osaa vertauksia laittaa, mutta eiköhän tuo ihan hyvä ole. Kierrätettyä untuvaa ja höyhentä, logottomana ei taida alle 200€ luokassa olla paljon vaihtoehtoja.
Huomasin tässä muutama viikko sitten, että Uniqlolla on jälleen selvedge-farkkuja 100% puuvillaisena. Voi olla, että on ollut jo pidempäänkin, mutta ainakin jossain vaiheessa oli pelkkää elastaanivaihtoehtoa.
https://www.uniqlo.com/eu/en_NL/product ... 36585.html

Kokotaulukko näytti niin lupaavalta, että oli pakko tilata testiin. Mikäli oma moraali venyy vielä Made in Bangladesh -rytkyihin, niin tässä on kyllä 40€ hintaan aika helvetin lupaavat farkut. Korkeahko rise, kapea vyötärö ja reilusti tilaa perseelle ja reisille. Omissa 34-koon farkuissa lahkeensuu 20,5cm, eli melko lailla sweet spotissa. Vaikea edes verrata muihin, ehkä Blackhorse Lanen NW3 on vastaava, paitsi Uniqlot hieman napakammat vyötäröltä.

Kuva
Spoiler:
Kuva
Kuva


Vähän peltiset/kiiltävät uutena, ajattelin nyt heti alkuun heittää vesipesuun ja katsoa miten käy. Mielellään sitä ostaisi ns. paremmalta valmistajalta, mutta se on tehty niin vaikeaksi tätä nykyä löytää oikeilla spekseillä farkkuja.
Päivitys farkkuihin. 30 asteen pesussa lähti pituutta aika paljonkin (kokonaispituus 113,5cm-->110cm) ja vyötäröltäkin n. sentti. Kiilto lähti kokonaan ja nämähän näyttää todella ihan farkuilta. Harmi tämä pituus, sillä pitkäjalkaiselle ei kauheasti sovi jos tästä enää vähääkään rypistyessä lähtee mittaa. Saatan silti tilata varastoon toiset yhden isommassa koossa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.