Myytävänä itselleni tarpeettomaksi tai väärän kokoiseksi jäänyttä laatuvaatetta. Tarkoitus keventää kaappia, joten tarjouksiakin kuunnellaan.

Myytävistä vaatteista kuvat täällä: https://drive.google.com/drive/folders/ ... HVINoHze13

Myydään Schott 626VN musta nahkatakki. Koko L. Made in USA eli Schottin laadukkainta mallistoa. Aitous-sinetti löytyy. Pehmeää, taipuisaa, mutta silti jämäkän laadukasta nahkaa (cowhide). Nahassa on valmiiksi kulutettu hieno ulkonäkö (VN=vintage). Sisäkangas pehmeää ja hienoa 100% puuvilla-flanellia. Kaikki vetoketjut, napit, vyöt yms. toimivat täydellisesti.
626VN on modernimpi ja hyvin istuva malli miellyttävällä ja pehmeällä nahalla. Takkia on käytetty vain vähän ja kunto on erinomainen. Tästä aito USA-Schott vaivattomasti ilman tulleja ja korkeita lähetyskuluja. Ovh. lähetyksen, tullien ja verojen jälkeen noin 1500 euroa. Hintapyyntö 649€.

626VN:n mitat:
Kainalo-kainalo n. 56cm
Hartiat n. 47cm
Hihat n. 66cm
Helma n. 52cm
Pituus n. 68cm kauluksen yläreunasta ja n. 64,5cm kauluksen alareunasta.

Myydään upea ja laadukas Gran Sasson neule käyttämättömänä eli täysin uutta vastaava. Koko 50. Made in Italy. 100% pellavaa. Väri chalk white eli liidun valkoinen. Käytännössä harmahtavan valkoinen. Raikas ja hieno väri livenä!
Neule on mukavan kevyt, hengittävä ja miellyttävä käyttää. Tyylikäskin vielä eli sopii niin vapaa-aikaan kuin siistimpäänkin tilaisuuteen. Ovh. reippaasti päälle parin sadan eli nyt hyvällä alella. Hintapyyntö 99€.

Gran Sasson mittoja:
Kainalo-kainalo: 58cm
Hartiat: 46cm
Hihat: 67cm
Pituus: 71cm

Myydään Grand Frankin tummanruskea Marloes mokkanahkatakki koossa M. Handmade in Italy. Laadukasta ja pehmeää 100% vuohennahkaa. Sivutaskut molemmin puolin ja kaksi povitaskua. Kaksoisvetoketju. Slimfit. Ei ole käytetty, joten uudenveroinen kunto. Upea takki kevään, kesän ja syksyn menoihin. Hinta 199€.

Marloesin mitat:
Kainalo-kainalo n. 52cm
Helma n. 50cm
Hartiat n. 44cm
Hihat n. 67cm
Pituus n. 69cm kauluksen yläreunasta ja n. 65cm kauluksen alareunasta.

Myydään Gantin vaaleansiniset kevyen puuvillaiset chinot koossa 32 ja Knowledge Cotton Apparelin viininpunaiset luomupuuvillaiset chinot koossa 32. Molemmat chinot ovat vähän käytetyt, mutta siistit ja hyväkuntoiset. Hinta yhteensä molemmille 25€.

Myydään Lolita Lempicka Au Masculin 50ml eau de toilette tuoksu. Tämä arvostettu tuoksu on nykyään harvinainen, koska sen valmistus on lopetettu ja jäljellä olevista pulloista pyydetään korkeita summia. Pehmeä ja huumaava tuoksu sisältää mm. lakritsin, vaniljan, rommin, tonkapapujen, mantelin ja santelipuun aromeja. Hinta 79€.

Tuotteet Turun seudulla eli joko nouto tai postitus onnistuu. Postikulut ostajalle. Tarkempia tietoja ja mittoja saa kysymällä.

Tässä vielä linkki myytäviin kohteisiin: https://drive.google.com/drive/folders/ ... HVINoHze13
Viimeksi muokannut Tonnik, 26 Joulu 2023, 17:03. Yhteensä muokattu 87 kertaa.
Lisätty vaatteita kaapin siivouksen jälkeen. Järkeviä tarjouksiakin saa esittää. Esim. Turnbull & Asserit myisin mielellään samassa paketissa.

edit: Merzit, Sunspelit, Maple Propellerit, Leet, Levikset ja Dieselit, Asketit, Tigha, Sand, Villoresi, Tom Ford, Burberry, Schott 519 & 641HH, Barbourin Steve McQueen, Baracuta, Sunspel, Berwich, Chester Barrie ja Turnbull&Asserit myyty.

Kaappia tyhjentäessä järkeviä tarjouksia otetaan yhä vastaan.
Viimeksi muokannut Tonnik, 16 Helmi 2023, 23:45. Yhteensä muokattu 9 kertaa.
Myytyjä poistettu, hintoja laskettu, uusia lisätty ja tuotteita niputettu.

Syksyn inventaario ja kaapin tyhjennys tehty ja myyntiin paljon itselleni väärän kokoista tai käyttämättä jäänyttä laatuvaatetta.

Tarkoituksena keventää kaappia, joten fiksut tarjouksetkin huomioidaan.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.