Tennarit pitäisi ostaa ja ei tarvitse olla ns. luksusmerkiltä. Mitkä olisi parhaimmat vastinetta rahalla merkit noin 150-300 euron hintaluokassa?
koskis kirjoitti:Tennarit pitäisi ostaa ja ei tarvitse olla ns. luksusmerkiltä. Mitkä olisi parhaimmat vastinetta rahalla merkit noin 150-300 euron hintaluokassa?


Artisan Lab kannattaa ainakin tsekata. Itselläni on valkoiset Essentialit ja täyttää täysin sniikkeritarpeeni.
Artisan lab tai suitsupply olisi omat budjettivalinnat. Sitten jos haluaa vähän panostaa, perinteiset Common Projects ja Buttero ei varmasti mene pahasti metsään.
KOIOn suosio pohjautuu Common Projectseja halvempiin hintoihin. Tullien ja postien jälkeen hintaa tulee enemmän kuin Commoneille viime aikojen alennuksien jälkeen. Tänä keväänä mallin kuin mallin on saanut alle 250 euron. Laatu on varmaan ihan samanlaista kautta linjan.
Common Projectsin uusimman malliston bball 88 malli ei vastannut odotuksia. Nahka ei vaikuttanut yhtä laadukkaalta kuin vanhemmissa pareissa ja siinä oli valmiiksi pientä rypistymää. Toiseksi yllätyin, että nahkaa oli lähinnä kengän ulkokuoressa. Sisävuori oli osittain kangasta ja foam täytettä. Kun ottaa huomioon 445 euron hinnan, olisin odottanut enemmän.

Toivottavasti brändi ei ole menossa huonoon suuntaan, vaan tämä oli yksittäinen hairahdus, jossa materiaaleissa on säästelty tuon retro/vintage -fiiliksen nimessä. Jonkinlaista suosion hiipumista on ollut havaittavissa, sillä hyviäkin värejä on ollut tarjolla puoleen hintaan useita päiviä.

Tässä bball mallissa ulkopohja oli yli 0,5 cm lyhyempi kuin saman koon achilles low -mallissa. Eron huomasi heti. Voi olla tullut jonkinlaista muutosta kokojen suhteen.
Viimeksi muokannut Nine, 15 Elo 2020, 15:27. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sneaker-skene on kuollut?

Mietin tuossa, että eipä ole tullut juuri mitään ostettua kuin jotain satunnaisia alepoistoja ja niistäkin puolet vähän huteja. Mitään raffleja tai release refresh helvettejä ei ole muutamaan vuoteen tullut edes ajateltua. Yeezyt ei jaksa kiinnostaa ja Nike tekee lähinnä toinen toistaan rumempaa pohjaa. React hylättiin, tilalle tuli Overreact, joka näyttää paiseiselta taudilta. Vapormax vesitettiin. Errolson Hughista ei kuulu mitään eikä Ablohista myöskään.

Ainoa hypeä nostattanut Road Warrior on huono vitsi.

Kaikki on pilalla.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.