Mikä jengin fiilis on 100% puuvillasukista? Itellä on pareja useammalta merkiltä, mutta noissa kyllä häiritsee joustamattomuus (minkä myötä istuvuus on "meh") ja se, etteivät tunnu pysyvän kuivina. Ehkei ongelmaa, jos on oikeenmuotonen jalka eikä hikoilu ole tyypillistä. Kiinnostaa, että näettekö 100% puuvillan sekoitusta parempana ja miksi?
Oma fiilis on se, että molemmille paikkansa. Ei se kauheasti joustoa kaipaa, kun koko on juuri oikea ja sukka solahtaa jalkaan paikalleen. Ja ainakin itsellä ylhäällä pysyvät oikein hyvin. Näissä DLA sukissa vahvuutena myös se, että ovat melko ohuet. Ovat siksi ohittaneet Falken Tiagot omassa käytössä.

Mutta itsellä aina tällaiset ohuet puuvillaiset loafereiden, tuplamunkkien ja oxfordien kanssa. Sitten karkeampaa Uniqloa tms brogueiden ja tennareiden kanssa.
Ryssä kirjoitti:Olenko sokea, vai eikö sivuilla ole mittataulukkoa paidoille?


Et ole sokea. Mutta alta löytyy tuo kokotaulukko näin pahimpaan hätään:

Kuva
Naapurimaan johdon innoittamana päätettiin pitkän hiljaiselon jälkeen lisätä uusi teos DLA:n taskuliinavalikoimaan.

Ennakkotilattavissa jo nyt, ensimmäiset toimitukset saataneen huhtikuun loppupuolelle. Tämän liinan kanssa voi hyvillä mielin edistää esimerkiksi Suomen Nato-jäsenyyttä. Tai jalkaväkimiinojen palautusta.

Kuva

https://dresslikea.com/collections/all- ... the-attack
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.