Tää on kivasti sanottu:

"Jos etsit oikeaa solmua muodollisille iltaesityksille tai solmio häät, katso enää. Silver grenadine tie on vaatekaappi. Se on täysin tyylikäs tapa täyttää puolueen asu."
Spectator kirjoitti:Tää on kivasti sanottu:

"Jos etsit oikeaa solmua muodollisille iltaesityksille tai solmio häät, katso enää. Silver grenadine tie on vaatekaappi. Se on täysin tyylikäs tapa täyttää puolueen asu."

:D
No niin.

Ensi viikon alkuun saadaan uusia tuotteita verkkokaupan puolelle - ja sitä varten pitäisi tehdä vielä hieman tilaa varastoon. Eli syksyn solmioiden ja taskuliinojen loput kappaleet nyt poistohintaan tarjolla.

Vuoden läpi käyttöönhän nuo asusteet menee joka tapauksessa - joten käykää nappaamassa talteen.

Solmiot
Taskuliinat
Korona tuli ja siirsi harrastukset töiden edestä sivuun, mutta nyt on taas tiedotettavaa.

Koska todelliset herrasmiehet kotikonttorillakin laittavat aamuisin vähintään irtotakin ja solmion, niin nyt on tarjolla uutta tavaraa sillekin puolelle. Lisää tosin on vielä alkukesän aikana tulossa.

Solmiot:

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Ja jos ei nyt sitten solmio kaulassa joka päivä kulje, niin vihdoin pitkän testauksen jälkeen saatiin valikoimaan myös DLA-sukat. Ja sukkiahan tarvitsee jokainen, koska ilman sukkia kulkeminen on jo aivan eilisen päivän hommia.

Sukat:

Kuva

Kuva

Kuva
Lisäksi, kun tilanne tällä hetkellä on mikä on, halusimme kehittää jotain, millä voisimme omalta osaltamme tukea myös meidän omia yhteistyökumppaneita / jälleenmyyjiä ajankohtaisessa tilanteessa.

Tämän vuoksi päätimme aloittaa kampanjan, jolla varsinaisten alennusten sijaan tehdään jotain muuta.

Tästä eteenpäin kesäkuun loppuun asti annamme tilaajalle (jos näin haluaa) lahjakortin valitsemaansa DLA-tuotteita myyvään kivijalkaliikkeeseen:

Yli 150 euron tilauksesta - lahjakortti 30 euroa
Yli 250 euron tilauksesta - lahjakortti 60 euroa


Kampanja kattaa kaikki, myös jo alennetut tuotteet.

Kun tilaat, lisää kassalla alennuskoodi-kohtaan liikkeen nimi, johon lahjakortin haluat ja se toimitetaan tämän jälkeen erikseen.
Vaatturiliike Sauma = SAUMA
Herrainpukimo = HERRAINPUKIMO
Pohjanheimo = POHJANHEIMO
Totta kai käyttää.

Ja jos ei ole käyttänyt, niin nyt viimeistään on hyvä aika alkaa käyttää.

Ja sopivat hyvin myös juoksusukiksi :)
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.