Kiitos, kuulostaa hyvältä. Mulla on jo yksi A9 olkkarissa, joten hyvä tietää, että om pelittänyt hyvin noiden parittaminen.
Piti ottaa asiakseen tänä aamuna testata Balancen äänimaisemaa ja kyllähän tuossa basson saa hyvin esiin, kun sitä appsin kautta lisää. Eli pienehkö huoleni basson riittävyydestä voidaan unohtaa.
Eturaivo kirjoitti:Piti ottaa asiakseen tänä aamuna testata Balancen äänimaisemaa ja kyllähän tuossa basson saa hyvin esiin, kun sitä appsin kautta lisää. Eli pienehkö huoleni basson riittävyydestä voidaan unohtaa.


Tarvitaanko tuohon sitten vielä erikseen se b&o:n multiroom- mötikkä vai voiko samasta äänilähteestä kuunnella molemmilla kaiuttimilla samaan aikaan?
Mulla kans CP:n achilles superit. Pohja tekee paremman kävellä ja laatu on asteen verran parempaa. Sen eron huomaa, vaikkei siitä normaalissakaan valittamista oo. Kuitenkin pienien yksityiskohtien myötä omat suosikit tennareista.

alspelta ostin terre d'hermesin korvaamaan Dior Sauvagen. Muuten on ollut hiljaista ostosrintamalla.
summer of george kirjoitti:^Onko noi New Balancet esim. Calirootsilta vai löytyykö Helsingistä jostain?



Nämä oli Calilta. Helsingistä en osaa sanoa, vaikutti ettei ole. Tres Bienillä on ilmaiset postit ja koodilla more20 huomiseen -20%. Oli tullut näitä juuri sinnekin.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.