Vuodenvaihteen tienoilla hypistelin liikkeessä jonkin verran, ja omana tuntemuksena myös, että aika heppoisen tuntuista laatua tosiaan useimmat, kuten neuleet ja housut. Joitain farkkukakin mielenkiinnosta sovitin. BD-paitakaan ei tainnut herättää mitään tunteita. "Huonompi ja kalliimpi Uniqlo" on hyvä yhteenveto.

Ostin itse ale-hintaan yhden paksun, tummansinisen flanellisen BD-paidan, joka on ihan ok malliltaan ja materiaaliltaan. Myös pari kauluksetonta fleece-villatakkia on välikerrokseksi. Ja kuten aiemmin taidettiinkin jo mainita, niin sukathan on kyllä hyviä.
Missä chinoissa olisi tilaa reisissä ja lantiolla? Ei haittaa vaikka olisi hieman korkeampi vyötärökin, ettei perse näy aina, kun kumartaa.
Lean Garmentsin ensimmäisissä selvedge chinoissa oli aikoinaan mieluisen tilava leikkaus. Ollut itsellä edelleen käytössä kesäisin. Miettinyt, että näyttävät kuvien perusteella aika lailla samoilta kuin nämä RRL:n Officer chinot, mutten ole kyllä itse sovittanut.

Kuva
Lex kirjoitti:Missä chinoissa olisi tilaa reisissä ja lantiolla? Ei haittaa vaikka olisi hieman korkeampi vyötärökin, ettei perse näy aina, kun kumartaa.


Wings & Horns Tokyo Pants. Aika väljä ylhäältä / kapea alhaalta -leikkaus, ovh kova mutta alennuksista ja eBaysta voi kytätä.
amatööri kirjoitti:Miten Dr. Martensien koot menee? Esim. New Balanceissa käytän kokoa US 11.


Sama jenkkikoko on musta vastaava kuin leveämmillä NB-malleilla. Brittikoot menee NB:llä eri sarjassa kuin Martensilla ja monella muulla.
Onko naisille yleisesti ottaen omat mallinsa ja kokonsa lippiksille ns. paremmankin kaman puolella, missä kaikkea ei ole sukupuolittain värikoodattu perus sporttibrändien tapaan?

Mun Undercoverin lätsä menee nimittäin kireimmällä (jokainen nappula reiässä) avovaimon päähän niin, että ponnari mahtuu alle ja säätövaraakin tietty vois olla vielä vähän.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.