Kiitos. GAT:it ihan normihinnalla. Kapeanpuoleiset ovat, mutta fittaa silti omaan leveään jalkaan yllättävän hyvin. Vertailun vuoksi itsellä 42 Butterot ja näistä koko 44.

Valmistettu Slovakiassa ilmeisesti samoilla tehtailla missä Addu on aikanaan valmistanut OG GAT:eja. Alkuperäisille kyllä hyvin uskolliset ja materiaalit vaikuttaa hyviltä.
Kuva

New Balance ML 860MX - Yhdet näteimmistä runnereista hetkeen. Ainoa miinus on myös plussa; valmistus ei ole Jenkeissä tai Britanniassa, mutta toisaalta hinta on sen mukainen. Tres Bienistä tulivat eli support your almost local. Tarpeeksi lähellä ja yli 10’vuoden asiakkuus ohjasi sinne.

Muista uutuuksista Aime Leon Doren collabot kiinnostaisivat kuten myös 992. New Balance on nyt liekeissä. ”Kaikilla” on 990v5 kaupungilla, mikä on yllättävää hintaan nähden.
^ Nice! Siisti väritys ja vähän helpommat toimittaa kuin esimerkiksi se full ysäri musta/hopea.

Miten vertautuu koon puolesta 991:siin?
Kieltämättä hupaisaa että kunhan PayPal ja DHL pelaa niin Milanostakin tulee tennarit himaan siinä ajassa, ettei ehdi varmaan koronat pinnalta kuolemaan. Mites pitkä karanteeni tälle paketille pitäis antaa ennen unboxausta ;)
^Omaan makuuni yhdet hienoimmista loafereista - toivottavasti istuvat.

Itse asiassa tällaisena versiona omalla loafer-lyhytlistalla ihan kärkimittelöissä: Kuva

Oma viimeisin poistoni: Kuva
Made in USA NB 990v4 oli muuten siinä Kluuvin pop-upissa 40 €. Siellä on muutenkin vaihtelevasti NB:n made in UK ja USA malleja 40 € pari.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.