artsii kirjoitti:Sohvista vähän tietoa tarvittaisiin. Olin tykästynyt Eilersenin Odenseen mutta ei tunnu suomesta löytyvän keltään nahkoja testiin jotta voisi tuntumaa/väriä testata. No Vepsäläinen ehdotti kotimaista Interfacen Nana sohvaa joka oli hieman tuon Eilersenin sohvan tyylinen, löysin sille mukavan nahankin, mutta nyt kiinnostaisi tietäjien mielipiteet tuosta Interfacesta, onko hintansa väärti ja laadullisesti hyvä?


Meillä on ollut Interfacen leveä kahdenistuttava sohva, malliltaan Sand, sellaisen reilu 4 vuotta. Ainakin kangaspäällysteisinä tyynyt ovat alkuun hyvin napakat, mutta rupeavat painumaan reippaasti kasaan jonkin ajan jälkeen. Etenkin tuossa kahden hengen versiossa pitkähkö selkänojatyyny painuu syvälle mutkalle, jos sattuu keskikohtaan enemmän nojailemaan. Nahkapäällysteisenä en toki osaa sanoa, enkä myöskään minkä verran istuma-asento vaikuttaa. Meidän kotitalouden ihmisten pituuteen suhteutettuna sohva on sen verran syvä, että nojaavasta istuma-asennosta tulee aika herkästi makaava. Seuraavassa sohvahankinnassa näitä asioita pyritään korjaamaan, mutta antaa tuon jälkikasvun ensin kasvaa pahimmasta sotkemisvaiheesta ohi.
Meillä on n. 15 vuotta vanha Interfacen Blues alcantaralla 213cm leveänä. Huomiot:

- 1m leveät istuintyynyt näyttävät kivalta, mutta kahden hengen taloudessa, jossa asukkaat tykkää kiehnätä ja istua leffankin aikana lähekkäin keskellä sohvaa, tyynyt menee herkästi lyttyyn. Tämä johtuu vaahtomuoviytimen päällä olevasta höyhenkerroksesta, joten pelkkää vaahtomuovia olevat istuintyynyt toiminevat paremmin. Sama koskee myös selkätyynyjä, mutta enpä ole vielä törmännyt sohvaan, jossa pehmeitä selkätyynyjä ei tarvitsisi muotoilla uusiksi lähes päivittäin. Kunnon tukevat selkätyynyt erikseen.
- Istuinosan jousitus on alkanut vinkumaan, mutta tämä saattaisi korjaantua öljyämisellä
- Istuintyynyjen kangas on nukkaantunut rumaksi, mutta kaikki muut kankaat ovat edelleen kuin uusia

Ostin näitä kaks ensimmäisiltä omistajilta pari vuotta sitten. Kiersin sitä ennen kaikki Oulusta löytyvät huonekaluliikkeet ja koeistuin esillä olevat sohvat. Yllättäen tämmöinen suht arvokas sohva oli paras istua, mutta en raaskinut ostaa uutta, joten metsästin käytettyä jonkin aikaa. Valinnan tärkein syy oli istuinmukavuus. Nää on kuitenkin rakenteeltaan niin laadukkaat, että luultavasti vaan verhoilutan tämän jäljelle jääneen sohvan uusiksi jossain vaiheessa.

Tiivistettynä: Suosittelen Interfacea!
penrose kirjoitti:Talven projektina syntyi arkkitehtuuriaiheinen Helsinki-juliste kotiin.
Kuva


Pirun hieno kyllä! Pystyykö tämmöistä teetättämään itsellekin jotain kautta?
zeta kirjoitti:Pirun hieno kyllä! Pystyykö tämmöistä teetättämään itsellekin jotain kautta?


Perustin verkkokaupan, joten tätä saa nyt myös ostettua, laitan YV:lla linkin.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.