Nine kirjoitti:^ Saako kysyä arvioitua valmistumisen aikaa ja mitä tulee maksamaan? Varmasti hyvä ostos ja osuvilla mitoilla palvelee pitkään.


Tämä on pidempiaikainen projekti, jossa on ollut tarkoituksena löytää laadukas ja istuva nahkatakki pitkäaikaiseen käyttöön. Erilaisia rotseja on ollut käytössä ja muiden valmistajien tarjontaa on tullut seurattua pitkään, mutta lopulta kun ynnäili eri tekijöitä yhteen, niin päädyin Aeroon - siitäkin huolimatta, että koko paketille tulee hintaa kilon pintaan.

Valmistumisaikataulu riippuu kuulemma monista eri tekijöistä eikä tarkempaa odotusaikaa ole vielä annettu. Alle kahdessa kuukaudessa takki tuskin on päällä.
Jep Gambardella kirjoitti:^Arvostusta - HWM:n Premier-malli oli myös omalla lyhytlistallani.

Oletko saanut jonkinlaista aika-arviota valmistumisesta?

Ennen joulua tilasin ja ilmeisesti normaali n. pari kuukautta, mutta kuulemma pitkät joululomat vähän venyttää prosessia.
Halutut modaukset meni läpi ja rotsi lähti tuotantojonoon.

Viimeisin jonotilanteen muotoilu oli: tällä hetkellä jono on noin kolme kuukautta, mutta teemme kovasti töitä, jotta saisit takkisi hieman aikaisemmin.

Toukokuulle menee.
Tällaista ehtinyt tapahtua:

Olin rakentanut pidemmän aikaa lyhytlistaa Aeron takeista ja laittanut kaikki mahdolliset myyntivahdit päälle mikäli Sheene tai Premier-malliston HWM tai 1920's Work coat tulisi tarjolle. Ei näitä oikein näyttänyt liikkuvan, varsinkaan itselleni sopivilla/mieluisilla spekseillä, joten tein tosiaan tilauksen pajalle Skotlantiin (modatusta) Sheenestä ja maksoin depositin tuossa pari viikkoa sitten.

Alle viikko kupongin lähettämisestä ilmestyi tietysti Premier 1920's Work coat myyntiin sopivan kokoisena ja muutoinkin kohtuullisella diilillä. Kyseessä on tyystin erityyppinen rotsi kuin kaksi muuta prätkätyyppistä. Work coat oli noussut oikeastaan vähän puskista kolmen joukkoon kaavailuissani pudottamalla A2-mallit kärkisijoilta.

Perustelin hankinnan itselleni paitsi tyylin erilaisuudella Sheeneen verrattuna myös käyttömahdollisuudella kylmimmillekin keleille ja ostin takin neuvottelujen jälkeen. Nahka on keskipainoinen hevosen battered tan. Takki on muutoin kuin ylemmässä kuvassa, mutta vuori ulottuu reunoihin saakka, kuten alemmassa.

Kuva

Kuva

Tuntuu nappiostokselta parin viikon käytön päivittäiskäytön jälkeen: mitoitus osuu loistavasti, laatu on huippuluokkaa ja vuorellisena tuota käyttää näillä keleillä ilman välikerroksia. Sheene on tulossa täysipaksulla, jäykällä hevonnahalla, mutta tässä tuo kevyempi versio toimii varmaankin paremmin: pidempilinjaisessa takissa jäykempi nahka olisi todennäköisesti turhan epämukava esim. pukiessa ja painoa tulisi ehkä liikaa. Eikä tuo "middle weight horsehidekaan" mitään köykäistä hötöä ole.
Nahkatakkikeskustelu käy kuumana. Mainiota.

Päivitystä Aero-tilaukseeni. Denny (Calder, tuotantovastaava) otti yhteyttä: hyviä ja huonoja uutisia.

Huonot ensin: haluamiani 1950's Talon Deadstock -vetskareita ei (todennäköisesti) löydy riittävän pitkää, joten laittavat perusmallisen, kuitenkin Deadstock-tabillä.

Sitten hyvät: useamman kerran ilmoitetusta n. kolmen kuukauden odotusajasta poiketen rotsi meneekin valmistukseen jo ensi viikolla ja valmista pitäisi olla parin viikon päästä.

Mites, joko tyyliläinen Fossé Collinen HWM Premier on valmistunut?
Jep Gambardella kirjoitti:
Mites, joko tyyliläinen Fossé Collinen HWM Premier on valmistunut?

Kuulemma tällä viikolla olisi jo valmista, eli saattaa jo ensi viikolla päästä takkiin käsiksi. Hieman polttelee jo, varsinkin kun näillä keleillä olisi voinut koko talven ajaa takkia sisään. Ilmeisesti aikamoinen panssari tuo russet goatskin nahkana, joten kovaa ajoa tarvitsee.
^Malli ja nahka aivan tylysti kopioitu seuraamaltani IG-tililtä benton.down:

https://www.instagram.com/p/B58B5sfpUdP ... tcus4k6r9k

Tämä on sen luokan investointi, että parempi ottaa varmuuden vuoksi malli, josta löytyy hyvin kuvamateriaalia. Tuo on myös noissa Bentonin kuvissa niin erinomainen, että vaikea keksiä, miten pistää paremmaksi. Käsittääkseni HWM on myös alunperin suunniteltu tämän tyyppiselle nahalle, joten siitä myös heritaakipisteet.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.