Stockalla jälleen alen loppukirit käynnissä ja -80% löytyi mm. paljon Belstaffia... yksittäisiä aletuotteita oli myös Stonarilta ja AMI:lta
Kuva

Jos olet suunnitellut hankkivasi Filsonin vetoketjullisen klassikko-toten, niin nyt olisi Filsonin EU-sivuilla hyvä diili (vain tämän viikon), kun laukku irtoaa karvan alle 125 eurolla normaalin 280 euron sijaan. Toimitus on ilmainen ja esim. moniin Ebay-diileihin etuna on ettei kauppahinnan päälle tule tulleja tai muitakaan maksuja (EU-varasto sijaitsee Hollannissa). Oma tilaus lähti synttärien kunniaksi juuri matkaan.

Tästä ostoksille!
https://www.filson.com/eu/rugged-twill-tote-bag-with-zipper-2.html
terve

Helsingin seudulla liikkuville heritaakihessuille vinkiksi, että Indigofera on roudannut viikonlopun MP20-messuille läjän old stockia, yksittäiskappaleita ja muuta löytöä kaupan erittäin edulliseen hintaan, esim. (flanelli)paidat viiskymppiä ja näin. Kokoja xs-xxl, mistä etenkin jälkimmäinen seikka ilahdutti kovin.

On siellä toki paljon muutakin rättikauppaa, mutta estetiikka on monesti vähän, noh, moottör x pyörä potenssiin 2.

O
Kuva

MrPorterin alessa loppu lähestyy, mutta joitain helmiä vielä löytyy, alennukset -50-80%. Itsellä ei oo nyt mitään tarpeita, mutta ehkä jotain muuta kiinnostaa.

J.Press Quilted Checked Wool-Blend Overshirt
Altea Tan Unstructured Cotton-Corduroy Blazer
Theory Irving Linen Shirt
Beams Plus Slim-Fit Tapered Cotton-Blend Corduroy Trousers
Saumassa alkaa tänään "loppualet".

PUVUT.......300€
IRTOTAKIT.......250-300€
PÄÄLLYSTAKIT.......300€
HOUSUT.......80€
NEULEET.......80-100€
PAIDAT.......70€

Lisäksi erä Carminan kenkiä sekä Mismon laukkuja -50%.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.