Eturaivo kirjoitti:En siis viitannut Dainite-kopioon, vaan tuohon rakenteeseen. Siitäkin huolimatta hyvä diili toi on, jos nahka on edes jotenkin asiallista. Itselläni on viisi paria Bexleyn kenkiä arkikäytössä ollut jo vuosia, eikä mitään valittamista.

Tuo nahka on myös heikompaa laatua nykyään, kuin gw-aikaisissa kengissä. Tämä tieto ihan Bexleyn aspasta.
Enfieldien suosio on jäänyt arvoitukseksi. Mustana ei tehnyt vaikutusta eikä näyttänyt hyvältä farkkujen kanssa rennommassa pukeutumisessa. Pienessäkin koossa pitkän mallinen.

Jos etsii kasuaalia bootsia, niin ostaisin muualta. Kauniisti sanottuna sellainen keikarin kenkä. Lisäksi laadussa oli parannettavaa. Kokeilin siis Blake versiota.
Hintaansa nähden Enfieldit (jos saa alle 100e) on kyllä kelpo kengät, jos malli vain sopii.

Omat ollut ahkerassa käytössä neljä vuotta ja pysyneet täysin kunnossa. Suosittelisin silti panostamaan satasen lisää ja ostamaan Meerminit.
Katselin, kun itsellä on Bexleyltä esim nuo Watfordit, niin olisivatko mahd vielä Goodyear-rakenteella edelleen. Lukee joko Blake tai Goodyear, myös Paddingtonin kohdalla sama teksti.

Eli oliskohan nuo, joita edelleen Ridgeway-tyylin pohjalla, kuten Enfieldkin aiemmin (myös Kent), niin kuitenkin sitten vielä Goodyearilla. Itse tykännyt nimenomaan tuosta pohjasta talvikäytössä.
Red Wing Iron Rangerit voisi olla hyvä valinta juurikin tuollaisiksi rouheiksi ja pitkäkestoisiksi varsikengiksi, mutta hintaluokka karkaa 330€ tienoille. Pääsee kuitenkin koittamaan Helsingissä jalkaan. Meerminiltä saisi bootsit budjettiin, mutta menee kokojen osalta arpapeliksi.[/quote]

Päätin ottaa loaket kaupunki hifistelyyn. -> suotta niitä säästelee, käyttöön ostettu. Red wingsit kokeiluun ei mahdollisuutta tulossa lähiaikoina, lisäksi jalan koko liian iso verkkokauppoihin.

Tähän väliin tuo hinta myös este. (Rahaa palanut vaatteisiin liikaa viimeisen puolen vuoden sisään...) Päätin tilapäisratkaisuna ostaa "runtua saavaan" käyttöön redwingsin kiinakengät eli irish settlerit. Kaikista maailman paikoista tuli motonetissä vastaan. Saa nähdä kuinka käy.
https://www.irishsetterboots.com/huntin ... unt-upland
Muutama päivä kävelty ja pyöräilty rännässä, vedessä ja mudassa, eli syksy parhaimmillaan. Vaikuttaa asialliselta kengältä hintaansa nähden. Eli kengäksi joka pannaan pahimpaan mahdolliseen keliin ihan hyvä ratkaisu. Erityistä plussaa pohjan pidosta. Alijäähtynyttä vettä sataessa hiekoittamattomalla jalkakäytävällä todella hyvä pito. Internetti tosin kertoi että jos alkaa kesällä paljasta asfalttia kyseisellä pohjalla kulkemaan, kuluu todella joutuin.

Pikaisella googlettelulla ei tuota saa maailmaltakaan tuohon hintaan mistään. Ostopaikkana vaan hieman tuo motonet yllätti. Redwingsin logot ja merkki on laatikossa. Vietnamissa valmistettu yhdysvaltojen sijaan. Valmistajan sivuja katsellessa huomaa, että kokonaisuutena mallisto hyvin yhtenevä redwingsin kanssa, valmistuspaikka vain vaihtelee.
Tyylitön kirjoitti:Osaisiko joku tietäjä kertoa, minkä vuoden mallistoa tämä SI:n turtleneck on? TTS vai size up? 189cm mallilla päällä XL, mutta tuntuu että usein tuon mittaisilla verkkokauppojen malleilla on kuvissa M- tai L-kokoista kampetta päällä.

https://www.allikestore.com/german/ston ... 13152.html

Pitäisi kai olla ihan suht legit kauppa(?), jos ei niin täytyy ajaa ATK-ajokortti uusiksi.


A/W19 tuo eli ihan uutta on (tai emmä tiä onko ss20 jo kaupoissa) ja vastannee varmaan just jotain largee. Kauppa myös ok!
A/W19 tuo eli ihan uutta on (tai emmä tiä onko ss20 jo kaupoissa) ja vastannee varmaan just jotain largee. Kauppa myös ok!


Kiitos, erinomaista! Otan siis kokoa normaalia isomman ja toivon parasta.

SS20 on kaupoissa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.