ritual kirjoitti:C.P. Company ulkotakista hajosi YKK kaksisuuntainen vetoketju jossa hammastus ja lukko metallia väriltään hopea/gunmetal.

Löytyykö räätäleiltä/korjausompelijoilta yleensä samanlaisia valmiina varastosta vai meneekö tilaushommiksi?

Löysin brittikaupan josta saisi vetoketjun messinkisenä mutta ei hopeisena.
https://jaycotts.co.uk/products/ykk-open-end-zip-two-way-metal-colour-502-ivory?_pos=5&_sid=86e7b02da&_ss=r&variant=8980902533


Pariin vanhaan Stone Islandiin ja yhteen CP Companyyn joutunu vaihtamaan vetoketjut ja oon käyny suoraan kysyyn et mimmosia löytyy YKK:lta tai Lampolta. Joka kerta on löytyny joku tyydyttävä vaihtoehto värimaailman osuesa kohdilleen. Noi tosin on ollu ihan perinteistiä ysärin ja milleniumin YKK:ta ja Lampoa, joten semmoset onnistunu helposti. Melkein tilaiilisin itte spessummat ja kiikuttaisin ne räätälille.
vLe kirjoitti:Mustat nahkahanskat neulosvuorella hakusessa. Nettikaupat / Helsingin kivijalat, mistä kannattaa katsoa?


Sauso, Eerikinkatu 1. Stocka myy myös Sauson hanskoja, sekä tietääkseni Hestraa. Itseltä löytyy Hestran peurannahkaiset hanskat kasmirvuorella ja ovat kyllä todella laadukkaat. Hestraa taitaa myydä myös Volt.
Etsinnässä kermanvalkoinen puolipaksu turtleneck. Ehkä jotain tän tyylistä :https://suitsupply.com/en-fi/men/knits/light-grey-rib-turtleneck/SW1019.html. Hintaluokkaan noin 100e. Kiitokset etukäteen!
Hei,

Joo, tuo SS on itseasiassa ollut harkinnassa, mutta noita merinoneuleita löytyy jo aika monta ja ajattelin, että joku muu matsku vois olla vähän rennompi tällä kertaa. Voi toki olla, että pitää toi SS käydä jossain vaiheessa sovittamassa :) Askettia vois toki myös tilailla samalla sovitukseen, kun laittelen tod näk lähiaikoina chinot tilaukseen.
Woolovers vaikuttaa toimivalta omiinkin tarpeisiin, kiitos.

Osaatteko sanoa tuon käyttämänsä lampaanvillan laadusta? Itseäni tuppaa vähänkään karkeampi villa kutittamaan, erityisesti turtleneckeissä.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.