alspe kirjoitti:
walrussen kirjoitti:
anttijucc kirjoitti:
Minulla kävi kääntymässä. Palautin, koska ei fitannut omaan runkoon.

Rakenteellisempi kuin hevostallifliissit, mielestäni lähempänä paitatakkia tai takkia. Kankaan pinta muistaakseni sileähkö tyyliin villakangastakki, eikä erityisen pörröinen tai nyppyinen.


Miten yleisesti ottaen hoidat nuo palautukset uniqlolle? Kiinnostaisi muutamat housut, mutta ei oikein viitsisi ottaa riskiä istuvuuden suhteen, jos palautus pitää maksaa omasta pussista.


Paypalin refunded returns.
https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/refunded-returns


Bingo. Laitan vaatteet takaisin pussiin, ostan Postin verkkosivuilta paketin, lataan Postipaketin email-tilausvahvistuksesta pakettikortin pdf jonka sitten uploadaan PayPaliin. Vaivatonta.
Pari kuvaa Uniqlon myymälästä Hua Hinistä. Oli käymisen arvoinen paikka. Hinnat taisivat olla samat kuin webbikaupassa, jotain Special Offereita oli...

Spoiler:
Kuva
Kuva
Fossé Colline kirjoitti:Nyt on Uniqlon Marimekko-mallisto myytävänä, ilmaiset postit yli 70€ tilaukselle. Sieltä edulliset joululahjat.

Joo tuli vaimolle tilattua. Piti ottaa untuvatakki varmuuden vuoksi parina eri kokona. Pääsee testaamaan Paypalin palautushyvitystä.
Tuli pari kuukautta sitten tilattua Uniqlolta ja yksi tuote puuttui. Lupasivat laittaa siitä rahat takaisin ja nyt vasta huomasin ettei rahoja ole tullut. Noh uutta viestiä aspaan.

Tänään tuli Uniqlo X Marimekot, mutta puolet tilaamistani tuotteista puuttuu. Ihme säätöä. Tulisiko sitten toisessa paketiss vai mitä... edeltävässä tilauksessa oli 20 euron puuttuva tuote, mutta nyt puuttuu satojen eurojen edestä, joten olisi paras saada joko tuotteet tai rahat takaisin edes.
Tadu kirjoitti:Tuli pari kuukautta sitten tilattua Uniqlolta ja yksi tuote puuttui. Lupasivat laittaa siitä rahat takaisin ja nyt vasta huomasin ettei rahoja ole tullut. Noh uutta viestiä aspaan.

Tänään tuli Uniqlo X Marimekot, mutta puolet tilaamistani tuotteista puuttuu. Ihme säätöä. Tulisiko sitten toisessa paketiss vai mitä... edeltävässä tilauksessa oli 20 euron puuttuva tuote, mutta nyt puuttuu satojen eurojen edestä, joten olisi paras saada joko tuotteet tai rahat takaisin edes.


Mulla sama tilanne. Edellisestä tilauksesta puuttui yksi supima t-paita, jonka perään laitoin heti viestiä aspaan. Tästä on nyt pari viikkoa, eikä vastausta ole kuulunut.

Tilasin myös myöhemmin marimekkoa ja heti toimitusvahvarista huomasin että tällä kertaa tilauksesta puuttuvat sukat.

Sen verran pienistä summista/tuotteista kyse, ettei kiinnostaisi hirveän moneen kertaan asiasta vääntää. Ärsyttävää säätämistä kuitenkin.
Tilaukset tulevat usein kahdessa eri pussissa. Siitä arvaton tracking linkistä "shipment summary" kohdasta selviää mikäli tilaus on jaettu kahteen eri lähetykseen. Molemmilla on omat lähetystunnukset.
knazio kirjoitti:Tilaukset tulevat usein kahdessa eri pussissa. Siitä arvaton tracking linkistä "shipment summary" kohdasta selviää mikäli tilaus on jaettu kahteen eri lähetykseen. Molemmilla on omat lähetystunnukset.

No olipas tuo tieto hyvin piilotettu. Kiitos! Näköjään molemmat paketit tulleet tänään Suomeen, mutta vain toisen jakoivat.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.