^Noi Vuitton-jutut varmaan tarkoitti sitä deckiä sun muuta, jotka piti vetää markkinoilta. Tää oli siis vuosia ennen sitä kollaboa.
Tuo "jos joku ei tykkää Makiasta.." kommentti oli itse asiassa ainoa, joka itsellä pisti positiivisena silmään. Mutta aika yksinäisenä se siellä positiivisen puolella on.
Käväsin hypisteleen jenkkiarmeijan korean sodan aikasia paitatakkeja ja blokkasin parhaiten omaa silmää hivelevän yksilön todella vaihtelevasta valikoimasta. Tein mielenkiintosen havainnon: Yks paitatakki oli Pendleton Woollen millsin valmistama, 100% villaa. Noissa paitatakeissa vaihtelee villan/nylonin osuus 80/20 alkaen näköjään 100% woolcontenttiin.

Vitutti huolella kun kyseinen yksilö (joka oli ihan mintissä kunnossa) oli kaikin puolin ehkä puoli senttiä liian pieni. -_- Joku pienempi dude/dudetar saa siitä aivan törkeän laadukkaan ja hyvännäkösen paidan. :)
Mites toi Mujin vaateosasto? Täytyisi käydä tsekkaamassa nyt kun Helsingin kauppa aukesi. Onko niiden valikoimassa jotain yleismaailmallisesti suositeltavia artikkeleja?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.