Omat Billebeino-assosiaatiot kallistuu vähitellen enemmän Brother Christmas suuntaan. En tiedä saako kaverit nyt kohtuuttomankin kovaa kyytiä, Suomessahan tykätään potkia kun toinen kaatuu...

Puolustuspuheenvuoro toki tökki ainakin omaan korvaan siinä välissä kun viesti alkoi olemaan, että Suomessa ei ymmärretä, tää prujaaminen on ison maailman juttu jo pitkään.

Hatti-watti ehti väliin :D
Kriisiviestinnän kuningas tää Nyberg:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8227 ... f3e15d5dc2

Olimme idiootteja, kun ajattelimme, että Suomessa ei pahoitettaisi mieltä tällaisesta.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006267500.html

...jatkossa Makia aikoo ilmoittaa mahdollisista lainoista ennen niiden laittamista tuotantoon, Nyberg sanoo.

Ainakin Suomessa, koska täällä ollaan niin heikkohermoisia”, Nyberg sanoo.


Vitun suomilaiset ei ymmärrä fiilistelyy.
Aika huikeeta :D

Jos heillä on 500 yhteistyömallistoa ja nyt on 3 ongelmallista, niin eikö niiden kolmen osalta olisi voinut kysellä etukäteen onko tällainen yhteistyö ok
Eiköhän noi kommentit ole kuitenkin laskelmoituja. Ovat varmasti punninneet riskejä ja päättivät mennä kriisiviestinnässä toisenlaisella lähestymistavalla sen perinteisen sijaan. Aika näyttää, miten käy.

Tämä kommentti jäi parhaiten mieleen: ”Jos joku ei tämän takia tykkää Makiasta, niin sitten ei kuulukaan tykätä Makiasta."

Jos brändi ei herätä minkäänlaisia tunteita, se ei pärjää. Ehkä näille tuli mieleen yön pimeinä tunteina Nike ja Colin Kaepernick.
^ Nyberg varmaan aloittaa aamunsa korkeella polviasennolla, ja kertoo itelleen että on Suomen Colin Kaepernick, fiilistelyn esitaistelija.
Arisalmi kirjoitti:^ Nyberg varmaan aloittaa aamunsa korkeella polviasennolla, ja kertoo itelleen että on Suomen Colin Kaepernick, fiilistelyn esitaistelija.


:D

Toivottavasti myös Nyberg joutuu vaatealan sorsimaksi, eivätkä firmat palkkaa häntä vaikka parempaa ei markkinoilta löydy.
No oikeesti: jos toi on tarkoituksellista "trollailua", niin kova valinta kyllä, pisteet riskinottamisesta. Toki tuolla saa huomiota ja tunteita heräteltyä, mutta eri asia sitten, että miten se realisoituu. Itse ymmärtäisin nää nokkavat kommentit jos vaatteiden laatu tai brandin haluttavuus olisi jotenkin kovalla tasolla, mutta kun näin ei taida ihan olla kuitenkaan, niin nyt tuo näyttää vähän hassulta - ja toki, noi kommentitkin voisi tehdä vähän tyylikkäämmin. Anyways, tietynlainen hatunnosto riskinotosta.
Nine kirjoitti:
Onko kukaan kuullut artisan labista? https://artisan-lab.com/shop-essential-sneakers/white tämä taitaa olla se kaikkein paras budjetti white sneaker markkinoilla.Mulla on ollut nyt viime keväästä asti lähes päivittäisellä käytöllä heidän perusmalli "essential sneaker" valkoisena. Hintaisekseen tosiaan erittäin pätevät. Aito Margom-pohja, italiassa valmistettu ja sisäänajon jälkeen nahkakin pehmeni käytössä varsin miellyttäväksi. Istuvuus ainakin heidän aspan mukaan ilmeisen lähellä CP:n achillesta, itsellä ei ko. kengästä kokemusta.

Sen verran täytyy toki huomauttaa, että kantapään sisäpuolen nahka kului itsellä turhan nopeasti puhki, mutta saattaa toki johtua kesähelteillä hikoilun ja huonojen nilkkasukkien yhdistelmästä. Käytin kengät Erwingillä ja kengät uudelleen kovassa käytössä.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.