Millaisia Uniqlon pellavapaidat on (vs. muut merkit)? Vai onko noilla pellavoilla niin erojakaan kun ryppyisenä vaan käytetään.
Millainen fitti? Ilmeisesti regular-fit, löysempi kuin oxfordin slim fitit?
alspe kirjoitti:Millaisia Uniqlon pellavapaidat on (vs. muut merkit)? Vai onko noilla pellavoilla niin erojakaan kun ryppyisenä vaan käytetään.
Millainen fitti? Ilmeisesti regular-fit, löysempi kuin oxfordin slim fitit?


En osaa nyt syvällisesti analysoida varsinkaan kun vertailukohtana löytyy vain yksi Sand:in vastaavanlainen pellavapaita. Tykkään Uniqlon istuvuudesta enemmän, siinä on mm. hieman lyhyempi helma. Kangas ehkä hieman sileämpi ja ohuempi Sand:iin verrattuna, mutta paita ei ole vielä pesussa käynyt, joten tyypillinen pellavan karheus lienee vielä tulematta. Verrattuna noihin Uniqlon slim fit oxfordeihin istuvuus on tosiaan hieman väljempi, mutta hyvällä tavalla. Mistään telttamallista ei voi puhua. Kaiken kaikkiaan istuvuus ja kangas sopii itselleni sen verran hyvin, että tulee ostettua jatkossakin. Miinuksena voisi sanoa, että ohuet napit vaikuttavat hieman heppoisilta.
Nyt on huomattavasti järkevämpää kamaa ku ne faijapoolot :D
Combination jacket ja shaali kiinnostaa... oikeestaan kaikki näyttää toimivilta.
Erik kirjoitti:Nyt on huomattavasti järkevämpää kamaa ku ne faijapoolot :D
Combination jacket ja shaali kiinnostaa... oikeestaan kaikki näyttää toimivilta.


Ostin yhden faijapoolon testiksi ja hyvin toimii, kun tajusi ottaa yhden koon pienempänä. Ihan suosikki kesäpaita ja paksua ja hyvin pesua kestävää kangasta. Olis pitänyt ostaa useampikin kaappiin.

Myös fleece-valikoima kiinnostaa, varsinkin combination jacket.
Pakko kehua noita Uniqlo U t-paitoja. 13 eurolla ei varmasti saa paitoja tällaisella kankaalla muualta. Ihan huikeita. Plussaa vielä makeista värivaihtoehdoista.

Täytynee laittaa uusi tilaus kun syksyn U-mallisto julkaistaan kun nyt olivat t-paidat valkoisena loppu omassa koossa.

https://www.uniqlo.com/UniqloU19fw/eu/en/

Mitäs olette muuten tuosta syksyn mallistosta mieltä? Itseäni houkuttelee t-paitojen lisäksi tuo band collar work shirt ja ehkä paitatakki. Viime syksyn malliston vetoketjullinen huppari oli myös erittäin jykevää kangasta, joten saatan kaveriksi ottaa yhden vetoketjuttoman hupparinkin. Vakosamettipukukin olisi kyllä jotain...

Jalassa melkein aina RAWSELVEDGET niin housut ei niin nappaa, vaikka fitit noissa varmaan hyvät onkin.
Uniqlon saitti aiheuttaa hermoromahduksen.

Miksi noi kollabot ei tuu myyntiin tiettyyn kellonaikaan? Tai jos tulee, niin mikä se kellonaika on?

Olisin mielelläni ostanut Uniqlo x EG -fleecen, mutta siihen ei ollut mitään mahdollisuutta. Fleeceä ei ollut yhtään kappaletta yhdessäkään koossa, kun huomasin kollabon olevan myynnissä.

Tänäänhän saitille on tullut JW Anderson -kollabo, mut harmi vain, että se on kamalan tylsä.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.