* Drake’s London ruskeakuvioinen 100% merinohuivi, 60€

Kokolailla uudenveroinen ohut mutta lämmin huivi.

http://aijaa.com/G8HOqR

* Sebago docksides ruskeat purkkarit, US9 / EU43, 60€ (75€)

Viime kesänä ostettu ja suht maltillisesti käytetty, koska lopulta osoittautuivat itselle pieneksi. Mulla koko normisti UK9/EUR43, ja nämä on ehkä puoli numeroa liian pienet.

http://aijaa.com/iIgNtN

* Sunspel riviera polo pistachio, L, 25€

Käyttöä nähnyt, mutta vielä hyväkuntoinen klassikkopaita. Harmillisesti jäänyt vähän pieneksi, joten joutaa kiertoon. Sorry huonoista kuvista, paita on rypyssä säilytyksen jäljiltä ja väri hankala valokuvattava. Alla olevassa care of carlin linkissa on nähdäkseni sama paita.

https://www.careofcarl.fi/fi/artiklar/s ... achio.html

http://aijaa.com/MCnBWf

* C&J Coventry suklaanruskeat brogue oxfordit, UK 8,5E, 150€

En haluaisi näistä luopua, mutta ovat valitettavasti aavistuksen pienet. Normaalisti vastaavat kengät on mulla UK 9, eli nämä ovat varmasti sopivat noin UK 8-8,5 jalan omaavalle kunhan et ole kovin lättäjalka, koska kengät eivät ole erityisen leveät (E taitaa olla ”medium width”).

Lepolestit ja erikseen ostettu/ei näiden kenkien alkuperäinen säilytyspussi mahdollista saada mukaan 20€/kpl.

http://aijaa.com/WBOYTj

Kamat sijaitsee Töölössä, mieluiten nouto, mutta voin myös postittaa. Kiinnostuneille voin lähettää lisää/parempia kuvia esim. whatsapilla.
Viimeksi muokannut snaz, 18 Elo 2020, 09:00. Yhteensä muokattu 67 kertaa.
Onko jengi saanut näitä tämän jannun myynnissä olleita tavaroita? Ensimmäistä kertaa tyylit-foorumin historiassa huijattu olo. Puolitoista viikkoa maksusta eikä vieläkään tietoa lähetyksestä. Hätäinen olen toki mutta silti joku roti.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.