Oli joskus alunperin ruskeat Guidin bootsit, jotka oli värjätty ammattilaisen toimesta mustaksi. Lopputulos oli todella onnistunut, mutta jossain vaiheessa mustan alta alkoi näkymään ruskeita sävyjä. Minusta ei näyttänyt pahalta.

Nahkatakin osalta en osaa sanoa. Ei välttämättä ole sen arvoista. Lisäksi noin päin on vaikeampi kuin ruskeasta mustaksi.
En lähtisi kyllä kokeilemaan enkä usko että tuohon löytyy tekijää rahaa vastaankaan, mustasta joutuisi poistamaan sen verran paljon väriä ja lopputulos olisi tuskin hirveän tasainen. Kuten todettua, uudelleensävytys tummempaan päin on vielä mahdollisuuksien rajoissa.
Näin mustavalkoisena ihmisenä herää kysymys että miksi mustaa takkia tarvitsee edes värjätä? Sehän on paras mahdollinen väri valkoisen ja harmaan lisäksi.
mbch kirjoitti:Näin mustavalkoisena ihmisenä herää kysymys että miksi mustaa takkia tarvitsee edes värjätä? Sehän on paras mahdollinen väri valkoisen ja harmaan lisäksi.


En vaan tykkää pitää mustaa päällä, hautajaisväri. Takki on blazer mallinen ja siitä jotenkin tulee ww2 saksa fibat. No joo luovun ajatuksesta, ehkä vaihdan napit että saa vähän väriä tai keksin jotain muuta siihen.
Saat sellaisen punaisen hohdon, jossa on musta alusväri kohtuullisen helposti ihan punaisella nahan hoitoaineella eli blankilla. Hiot sen tasaisesti puhtaaseen pintaan. Annat kuivua ja hiot uudestaan puhtaalla rätillä ja sitten nahan hoitoainetta päälle, joka estää värin leviämisen osittin. Sateella näkee sitten paremmin mitä tapahtuu. Täysin värin vaihtaminen toiseksi ei onnistu kotikonstein. Vaatisi kunnollisen värjäysrummun, jossa väriaineen kanssa voisi marinoida takin uudestaan. Siinä olisi ongelma vuoren jättäminen värjäämättä.
Kiitoksia vinkeistä. Maalasin joskus nahkaisen kellon rannekkeen mustalla nahkamaalilla (oli vaalea alunperin) pientä pensseliä käyttäen. Lopputulos oli hyvä, maali ei edes halkeillut kun ranneketta taittoi: joko maali imeytyi hyvin tai oli joustavaa. Jos en väärin muista maalin merkki oli Roc.
Olikos Helsingissä missään mitään hyviä naisten kenkiä, haussa jotain kevät/syys keliin menevää nilkkuria/chelseaa. Esim Carmina, Barker, jne tapaista ennemmin kuin mitää designer settiä.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.