dp1 kirjoitti:Kauluspaidat nätisti ja kätevästi laukkuun: mistäs stadin kivijalasta löytäisi paitapusseja ja/tai paidan meneviä "minigrip"-pusseja joihin monessa youtube videossa paitoja pakkaillaan?

Pikkutakillekin voisi miettiä jotain kompaktimpaa pukupussia.


Laukkua sen enempää tuntematta/kommentoimatta. Eikös soveltuvalla viikkailulla pääse jo aika hyvin eroon erillisistä kauluspaitapusseista? Ite viikkaan duunireissuille kpt housujen kanssa ns. ristiin pohjalle (bundle packing) ja bleiskat/puvut sitten laukun integroituun pukupussiin. Ei oo kauheesti tähän mennessä viel ryppyjä tullut, mutta tietty silittelen myös kohteessa.

Pussit/cubet irtosälälle on kyllä ihan bless.
Sumutinpullo on kyllä ihan ehdoton peli vaatehommissa. Itse on ollut jo vuosia kaikki henkaroituna ja "silitän" vaatteet käytön jälkeen sumuttamalla ne kosteaksi --> henkariin. Casualissa pukeutumisessa riittänee 99% tilanteista.
Tämä siis vinkkinä jos jollakulla ei vielä ole pientä sumupulloa matkatavaroissa. :-P
Samaa asiaa liipaten, oisko vinkata (erittäin) kevyttä läppärilaukkua reissukäyttöön?

Oon passiivisesti etsiskellyt tyyliin kahvallista nylon-kuorta, johon mahtuu thinkpadi latureineen. Keveyskriteeri siitä, että teen melko paljon työreissuja käsimatkatavaroilla eikä ylimääräisiä grammoja viitsi ottaa mukaan. Sitten kun on vienyt laukun lennolta huoneeseen tai jättänyt narikkaan, ois kätevä jos ei tarvitsisi kantaa latureita ja hiiriä käsissä vaan ois ihan siihen sopiva kassi. Joku targus on varmaan kätevä mutta ehdoton no-go.
Hommasin tollasen Samsonite Prodidy lentolaukun erillisen lukittavan läppäriosion takia. Sisusta laukussa on muuten todella minimalistinin ilman erillisiä linereita joten laukusta saa kaiken tilan irti. Pitääpä tsekata MUJIn pop-up ja vielä Clasut sun muut pussukoiden varalta. Kyllähän ne ilmankin saa pakattua ja kohteissa silitettyä tarvittaessa, mutta luulenpa että silti pysyisi matkassa siistimpinä.

Edit: Mujilta löytyy sekä kankaisia että noita "minigrip"/kompressio pussukoita. Edit2: otin nyt testiin kuitenkin:)
Olisiko kenelläkään Addun Tammiston Outletin tämän hetkisestä valikoimasta tietoa? Pari viimeistä visiittiä on ollut turhia joten olisi kiva tietää hiukan ennakkoon mitä sieltä hyllystä mahdollisesti löytyy.
dp1 kirjoitti:Olisiko kenelläkään Addun Tammiston Outletin tämän hetkisestä valikoimasta tietoa? Pari viimeistä visiittiä on ollut turhia joten olisi kiva tietää hiukan ennakkoon mitä sieltä hyllystä mahdollisesti löytyy.


Yritin viime viikon maanantaina mennä käymään, mutta oli suljettu kokonaan ja aukeaa syyskuun puolivälin jälkeen (muistaakseni) nimellä "Adidas Store Vantaa" tai vast.
^ kiitos tiedosta!

Mites löytyykö Otter Waxia mistään kivijaloista? Etenkin saddle soap kiinnostaisi. Varmaan Saphirilla jotain vastaavaa joten mikäli Otteeia ei löydy niin kohti Töölöä Saphirin hakuun. Schott rotsin huoltoa mielessä.

Tietenkin jos vetäis vaan kostealla kankaalla ilman saippuaa ja sitten Saphirin minkkiöljy (se kevyempi) niskaan ja hyvä harjaus.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.