alspe kirjoitti:Arketin oliivi kesäM65 ja musta water repellent 2-1 kenttätakki tilaukseen. Hinnat ihan kohdillaan -50 ja -70% +10% lisäkoodi toimii.

Onko kokemuksia näistä? Mustaan tarkoitus hommata 2-1 liner bomberi jos muuten takki natsaa, tuotahan voisi käytellä lähes ainoana takkia.

https://www.arket.com/en_eur/men/produc ... 45001.html

https://www.arket.com/en_eur/men/produc ... 99002.html


Tuo kesä M65 kävi navyna testissä. Muuten ihan jees, mutta en tykännyt kauluksen jäykkyydestä ja paksuudesta, kun huppu on piilotettuna. Nuo olisivat saattaneet ajan saatossa toki hieman löystyä.
Huppu taasen tuntui niin 'plöröltä', että sitä ei voinut edes käyttää pyöräillessä.

Ei siinä, tuohon hintaan varmasti aivan hyviä takkeja.
Useammassa kenttätakissa on ollut piilohuppu kauluksen alla. Niin Aspesin kuin Beams+ kohdalla huput ovat olleet ohutta kangasta. Ikinä se ei ole häirinnyt, sillä ainoa käyttötapa hupuille on ollut yllättävä vesisade. Tykkään tuosta ominaisuudesta, vaikka se tekee kauluksesta vähän jämäkän.

Arketin vaihtoehdot näyttää hintaisekseen hyvältä, jos vaan fitti toimii. Pitäisi jossain vaiheessa katsella jokin vaihtoehto, joka ei olisi niin slim-fit. Arketilta mulla on vain toi liner, jota käytän muissa takeissa talvisin.
Saattaa olla, että vihreä kosahtaa siihen jos huppu on liian paksu. Kaulaan en halua mitään donitsia. Toki hupun saa varmasti ratkottua irti. Enkä huppua luultavasti ikinä käyttäisi koska ei se takin tyyliin kuuluu.
Lorenzo il Magnifico kirjoitti:Mikäs ois paras mountain parka just nyt <300 € hintaluokassa? Mielellään aika perinteisellä mennään


Tämä kiinnostaa minuakin, Penfieldin Kasson parkan pituus on muuttunut itselle liian lyhyeksi.
Minua kiinnostaa mikä on halvin sateenpitävä ei-sadetakki eli todennäköisesti gore-tex kuoritakki, joka markkinoilta löytyy? Mielummin joku Army parkan versio kuin urheilutakki. 60/40 takkeja jo löytyy, mutta eivät pidä sadetta riittävästi. Sadetakki taas on vähän tyhmä päälle, jos ei vielä sada.
starsailor kirjoitti:Minua kiinnostaa mikä on halvin sateenpitävä ei-sadetakki eli todennäköisesti gore-tex kuoritakki, joka markkinoilta löytyy? Mielummin joku Army parkan versio kuin urheilutakki. 60/40 takkeja jo löytyy, mutta eivät pidä sadetta riittävästi. Sadetakki taas on vähän tyhmä päälle, jos ei vielä sada.


Partioaitan Outletissa ollu pidempään aika sopivaan hintaan Didriksonin mustaa parkatakkia.

Pitää veden.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.