Mites ootte toiminut Ultra Boostien koon suhteen? Nappasin samaisesta tarjouksesta saman koon mitä yleensäkin Adduissa (43 1/3) ja on kohtuullisen napakka istuvuus varsinkin varpaiden korkeussuunnassa.
KTJ kirjoitti:Mites ootte toiminut Ultra Boostien koon suhteen? Nappasin samaisesta tarjouksesta saman koon mitä yleensäkin Adduissa (43 1/3) ja on kohtuullisen napakka istuvuus varsinkin varpaiden korkeussuunnassa.

Kokeile ottaa kengässä oleva pohjallinen pois.

Mulla sama ongelma ja täysin sama koko. :D ilman pohjallista ok. Seuraavassa koossa kantapää ei oikein istu kunnolla paikoillaan.
Sandqvistin Kim-reppu, tai vastaavannäköinen, jostakin. Värinä Rust. Mieluiten alesta. 99 euroa perusrepusta alkaa olemaan vähän kipurajoilla, mutta pakko taipua jos ei alesta löydy.

Booztissa olis ollut ~50 e hintaan, mutta harhauduin muuhun tekemiseen eilen, vittu.
^Noi GDG:n Play kamat ei oikeastaan koskaan mene aleen. Ehkä jostain, jollain koodeilla, tai sitten jos mesta lopettaa. Veikkaan, että noita ei saa myydä alella, koska yleensä rajattu myös koodien ulkopuolelle.
Mujin sukkiin palatakseni. Olin ostamassa näitä jo Mujin UK-verkkokaupasta, mutta postin hinta olisi ollut 30£ eli ei mitenkään järkevä. Teinkö jotain väärin ja saako noita muualta?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.