Kävin kultakellossa kääntymässä tänään. Siellä oli aika hyvä valikoima perus Grand Seikoa, eli 9F kvartseja, automaatteja ja spring driveä.

Ilmoitetut hinnat kvarteissa siinä 2300-2600, automaatit alkaen muistaakseni about tonnin enemmän ja Spring Drive 3900€.

En kysynyt, ovatko ihan "lopulliset hinnat", mutta mitä parviäly veikkaa, onko noissa vielä ilmaa? Käytettynä varsinkin kvartseja saisi siihen 1500€ pintaan - toisaalta uuden ostaminenkin houkuttelee.
Tuli haettua Tudor bb58 metallirannekkeella. Tää oli poltellut julkaisusta lähtien. Ensimmäinen kello pitkään aikaan, jonka kohdalla ostaminen tuntui hyvältä ajatukselta ja kello omaan tyyliin sopivalta. Kuva netistä.

Kuva
Hienot Seikot molemmilla. GS on sellainen tietäjän valinta. Näin vähän aikaa sitten Seikon sarb033 livenä. Yllätti positiviisesti eikä ole kovin kalliskaan.
033 oli hinta-laatusuhteeltaan loistava. Nyt kun valmistus on lopetettu pyyntihinnat nousi älyttömäksi ainakin suomessa. (Viimeisin josta tarjouksen sain oli pyynti 400-500 välillä:), 035 ostin itsr taannoin 230€) Se metalliranneke on vähän rimpula, mutta parempi kuin monessa muussa Seikossa.

Muutenkin Seikojen hinnat tuntuu olevan noussut viimeisen parin vuoden aikana. Lienee osittain kysynnän ja tarjonnan laki.
Seiko on myös määrätietoisesti nostanut omaa hintatasoaan uusien mallistojen kautta. Ensi kuussa alkaa sitten uudistetun Seiko5-malliston lanseeraus isommalla kädellä, jota Seiko ei ole aiemmin markkinoinnissaan esille tuonut - vaikka juuri vitoset ovat olleet ne syömähammas, jota myydään kuin leipää. Eli muutosta tässäkin suhteessa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.