Myyntiin laatukamaa kaappien kätköistä kevääseen ja kesään, nouto Espoosta / toimitus Postin pakettiautomaatilla ostajan piikkiin hintaan 5,90e.

Kuva

Kappan tummansininen verkkatakki, kokomerkintä S, menee M-kokoisesta. Mitta kainalosta kainaloon 52cm.

Hp. 20e + p-kulut

Kuva

Kappan valko-musta-kultainen verkkatakki, kokomerkintä S, menee M-kokoisesta. Mitta kainalosta kainaloon 52cm.

Hp. 20e + p-kulut

Kuva

Kuva

Laatukamaa. Saturdays NYC:n mac-rotsi. Todella mukavaa matskua, hyvät leikkaukset ja "smart as". Maksoi uutena reilu 200e ja jäänyt vähälle käytölle. Koko M, mitta kainalosta kainaloon 55cm.

Hp. 40e + p-kulut

Kuva

Musta CP Companyn neule, käytetty mutta kunnossa ei moitteita. Kokomerkintä S mutta menee hyvin myös M-kokoiselle. Mitta kainalosta kainaloon 54cm.

Hp. 40e + p-kulut

Kuva

Ellessen musta rollneck, koko M. Pari kertaa käytetty. Omalla luurilla tästä paidasta ei saanut järkevää kuvaa joten kuva vastaavasta paidasta lainailtu netistä. Tämähän menee hyvin vaikka ton myös alempana kaupan olevan Pringlen neuleen kanssa täydentämään ehtaa kasari-casual-lookkia. Mitta kainalosta kainaloon 50cm, on aika venyvää matskua.

Hp. 15e + p-kulut

Kuva

Tummansininen Ellessen pikeepaita, koko M. Käytetty mutta kunto ok! Mitta kainalosta kainaloon 52cm.

Hp. 10e + p-kulut Osta kaikki kolme pikeepaitaa pakettina 25e+p-kulut!

Kuva

Punainen Penguinin pikee, kokomerkintä XL mutta ei pidä kutiansa. Menee M-kokoisesta. Kunto hyvä mutta ylin nappi kaipaa vähän uudelleenompelua. Mitta kainalosta kainaloon 52cm

Hp. 10e + p-kulut Osta kaikki kolme pikeepaitaa pakettina 25e+p-kulut!

Kuva

Faconnablen kauluspaita vähän parempiin tilaisuuksiin. Kunto hyvä. Kokomerkintä S, mutta menee M-kokoisesta tai jopa pienehköstä L-koosta. Mitta kainalosta kainaloon 56cm.

Hp. 10e + p-kulut

Kuva

Penguinin kauluspaita, kunto ok. Kokomerkintä M, menee reilusta M-kokoisesta tai pienemmästä L-kokoisesta. Mitta kainalosta kainaloon 54cm

Hp. 10e  + p-kulut

Kuva

Trussardin tummansininen pikee, ostettu uutena & pari kertaa käytetty. Laatukamaa. Kokomerkintä M, napakka mitoitus, kainalosta kainaloon 50cm.

Hp. 15e + p-kulut Osta kaikki kolme pikeepaitaa pakettina 25e+p-kulut!

Kuva

Kasariklassikko! Pringlen v-aukkoinen neule, kokolappu ja niskalappu vuosien varrella jäänyt matkan varrelle mutta menee M-kokoisesta. Mitta kainalosta kainaloon 55cm. Helmassa brodeerattuna Pringlen logo. Kunto varsin ok ikäisekseen!

Hp. 20e + p-kulut

Kuva

Ben Shermanin kauluspaita, koko L, kainalosta kainaloon 55cm. Kunto hyvä.

Hp. 10e + p-kulut


Kuva

Italialaista laatua, Marina Yachtingin tummansininen neule, hupulla. Tästä vaikea ottaa järkeviä kuvia mutta todella siisti neule, ei vaan oikein omaan käyttöön sopiva. Yksityiskohtiensa puolesta vois olla vaikka MA Strumin mallistosta. Kokomerkintä S mutta venyvää neulosta. Mitta kainalosta kainaloon 50cm.

Hp. 15e + p-kulut
Viimeksi muokannut Oxblood, 02 Kesä 2019, 10:09. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Stone Island, Peter Storm ja Timberland myyty. Stoukasta tuli senverta kyselyjä että en ihan kaikille kiinostuneille ehtinyt vastailemaan että sori meni jo. Sori siitä.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.