Tuo on kyllä oikeasti hyvä asia, ärsyttää kun jotkut firmat tekee jotain 55-senttisiä pit to pittejä "L-koon" vaatteisiin. Come on, jos rintakehässä pitää olla se 10cm ylimääräistä jotta pystyy normaalisti liikuttamaan käsiään, niin tuntuu koomiselta, että joku 100cm rintakehä olisi large :D
Mietin tässä, onko kenelläkään kokemusta Asketin pestyistä farkuista? Kiinnostaa tietysti myös niistä raakadenimeistä, koska niitä voisi soveltaa pestyihin.

Muutenkin lafkan viimeaikaisesta menosta kokemukset kiinnostaa, kun on jo aikaa omista kokemuksista. Tullut nyt erityisen vahvasti somessa vastaan kyseinen merkki.
Lafkan nykyistä tarjontaa kun kattoo, niin huvittaa vähän seuraava vertaus viitisen vuoden takaisesta jutusta blogin puolella.

"Tuotteista puhuttaessa yksittäistä brändiä voi hyvin verrata ravintolaan. Henkilökohtaisesti en juurikaan pidä ravintoloista, jossa ruokalistat ovat kilometrien mittaisia. Se kertoo lähinnä siitä, ettei kyseinen paikka oikeastaan tiedä, mitä heidän pitäisi tehdä ja pyrkivät sitten miellyttämään kaikkia. Sama pätee vaatteisiin. Vaikka valmistaisi vain yhtä spesifiä tuotetta, kuten paitoja, voi liian monien vaihtoehtojen esittäminen saada aikaan vain sen, ettei asiakas lopulta usko valmistajan edes itse oikeasti uskovan omaan tuotteeseensa."
Pepe kirjoitti:Mietin tässä, onko kenelläkään kokemusta Asketin pestyistä farkuista? Kiinnostaa tietysti myös niistä raakadenimeistä, koska niitä voisi soveltaa pestyihin.

Muutenkin lafkan viimeaikaisesta menosta kokemukset kiinnostaa, kun on jo aikaa omista kokemuksista. Tullut nyt erityisen vahvasti somessa vastaan kyseinen merkki.


Mulla on raakadenim joiden laatuvaikutelma aika 10/10 ja parhaat mitä olen tavannut. Kangas on erittäin venymätöntä vaikka ei tosi paksua (13oz?). Otin pienessä koossa kesäkäyttöön 29/30 slim koska lähes aina on farkkujen kanssa käynyt niin, että kokeilussa "sopivat" venyvät käytössä liian väljiksi muutamassa tunnissa. Asketin raakadenim ei veny mihinkään, ei viikonkaan käytön jälkeen. Olisi ehkä pitänyt ottaa 29 regular ja 32, lyhennyttää 1" niitä. Lievästi lantiolta kinnaavat, mutta näillä mennään. Kai ne joskus venyy??.. Pestä en ole uskaltanut ettei mene kasaan lisää.

Itseäkin kiinnotaisi vaaleammat pestyt, ainakin jos niiden kudos on yhtä jämäkkää. Usein mulla käy niin, että vaikka survoo päälle vyötäröstä kovin tiukat farkut niin kohta ne tulee lantiosta läpi alas :D
Minulla on Asketilta sekä raakadenimit että tänä keväänä hanktitut pestyt, nuo tummemmat. Minusta näiden kanssa saa aika hyvin sitä mitä tilaa - laatu on hyvä, fitti järkevä ja jotenkin vaan toimii. En pidä haittana sitä että mitään brändäystä ei ole.
Asketin denimit tosiaan jees. Olisi ehkä voinut olla regular fit enemmän regular (lue: rento), mutta koska kyseessä enemmän build, niin ymmärrän. Fittiä taidetaan saitilla kuvata build, mutta housuissa luki ihan regular. Mitoitus normaali, mutta en kyykkääjille suosittelisi. T-paidat edelleen ainakin light weighttina hyviä. Myös long sleeve teelle suositus. Vahvaa perussettiä, jollaista sopii rotaatioon kuin rotaatioon. Ja joku hippi minusta taitaa olla tullut, kun vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä plussaa.
Pepe kirjoitti:Asketin denimit tosiaan jees. Olisi ehkä voinut olla regular fit enemmän regular (lue: rento), mutta koska kyseessä enemmän build, niin ymmärrän. Fittiä taidetaan saitilla kuvata build, mutta housuissa luki ihan regular. Mitoitus normaali, mutta en kyykkääjille suosittelisi. T-paidat edelleen ainakin light weighttina hyviä. Myös long sleeve teelle suositus. Vahvaa perussettiä, jollaista sopii rotaatioon kuin rotaatioon. Ja joku hippi minusta taitaa olla tullut, kun vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä plussaa.

Sivulla tosiaan valitaan build, joka on slim tai regular =)
Farkkutakin hinta 250 €. Tuntuu aika kalliilta ottaen huomioon, että se on vain Asket. Ennakoin hinnaksi 170 euroa.

Vähän mietityttää muutokset ja miten pitkälle ne kantavat. Varsinkin kalliimmat tuotteet ja laaja katalogi on pienoinen riski. Kuinkahan isoja eriä pitää myydä, jotta suunnittelusta ja muusta aiheutuneet kustannukset saadaan katettua. Selkeästi suuntana on se, että kaikki vaatteet ostettaisiin Asketin kautta.

Näyttää olevan tulossa villakangastakki, mustat farkut ja uudet kashmir neuleet. Villakangastakki kiinnostaisi, mutta hinta lienee ainakin 500 €. Siihen hintaan saa olla kaikki kohdallaan.
Joo, tuntuu et joka toinen viikko tulee uutta kamaa ulos. Merkki herättää hieman ristiriitaisia fiiliksiä, mutta toisaalta en tiiä jaksaako oikeen vihatakkaan. Omat ja kaverien kokemukset tuotteista on positiivisia (bokserit, tpaidat, college, merinoneule, pipo, kaulahuivi), vastuullisuus on ainakin pintapuolisesti kunnossa ja kokopolitiikka on jees (pitkänä täytyy arvostaa long-mitotusta). Hankala sanoa, et mihin noita sit vertaisi. Voisi laittaa tilausta sisään merinopoolosta, koittanu ettiä vaikka mistä muualta mut aina on liian lyhyet hihat ongelmana. Onneks L-Long pelastaa.
Viimeksi muokannut henaal, 31 Elo 2020, 17:26. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.