Kävin junnuna 2003. Kylpyläbileet oli silloin ehkä kovinta ikinä :D
Muuten oli aika itäblokkimeno vielä silloin.
Olin heinäkuussa mannereuroopan seksihellealloon aikana. Ruin pubit ja Széchenyin-kylpylä jäi päälimäisenä mieleen. Ei ollut enää itäblokkimeno, vaan koko kaupunki oli täynnä britti-turreja. Se vitutti, mutta muuten hieno mesta. Itävalta-Unkarin aikaiset meininkit näkyy mukavasti vielä.
Eiks koko itä-Eurooppa ole brittiturrejen polttarimaastoa? Tuohon edellä mainittuun kylpylään ollaankin menossa, ja jossakin pitäis olla mukavaa teknoa ainakin täksi illaksi.
Oot viikon liian aikaisin, seuraavana vkloppuna olisi ollut futiksen puolella todella mielenkiintoinen matsi, joka olisi kannattanut käydä bongaamassa, vaikka futis ei kiinnostaisikaan erityisemmin. Tunnelmaa...

Pari kertaa käynyt eikä oo muut kuin turistikohteet hallussa: Terror Haza mielenkiintoinen museo, Patsaspuisto, Unicum museo, Linnavuori.
oktopus kirjoitti:Onko siellä mitään? Lennän tänään, palaan sunnuntaina. Kahvilat on jo bongattu, ja kylpylä.


Mitkäs on Budapestin parhaat kahvilat (suodatinkahvia lähinnä hakemassa) ja löytyikö tuolta mitään hyviä vaatekauppoja? Muitakin suosituksia olisi toki kiva kuulla.
My Little Melbourne oli aika jees, seinänaapureina siinä näiden espresso- ja suodatinkahvipaikka.

Tamp & Pull myös hyvä.

Léhütö oli hyvä craft beer mesta.

Street Food Karavan oli ihan ok ulkoilma-katuruokamesta. Erittäin hyviä burgereita.

Kaverit kävi Hummus Barissa, kehuivat ruoan olevan erittäin hyvää, mut mesta näyttää ulospäin aika karulta.

Juutalaiskortteleista löytyvä Kazinczy utca oli ihan mielenkiintoinen pikkukatu. Sen varresta löytyi edellä mainitun streetfood paikan lisäksi ainakin ramen-mesta ja Szimpla-baarin ohessa oli tosi hyvä sisäpihatori josta tuli poistettua mm. tryffelijalosteita. Oli aika mehukkaan näköisiä juusto-, makkara- ja vihannestiskejä siinä myös.

Rättihommat eivät vaikuttaneet lainkaan hyvältä, mutta mulla oli aika vähän aikaa loppujen lopuksi, joten ei kannata välttämättä luottaa.
Edellisestä viestistä tähän ketjuun on pari vuotta. Onko tässä välissä tullut kenellekään vastaan mitään huomionarvoista? Pitkä vkl budapestissä odottaa, joten kaikenlainen tekeminen, syöminen ja juominen kiinnostaa
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.