Japanin Master-Pieceä pystyy suosittelemaan.

Esim. Lightning-malli on aika diskreetimmästä päästä.

Kuva

Tai sit Potential v2:

Kuva

Noissa pitäis vissiin olla läppärille osio. Värivaihtoehtoja löytyy kans.
^Kiitti Erik, toi Lightning vois toimiakin. Mission Workshop menee fiilikseltään omissa kirjoissa osastoon ”liian taktinen”.
Jes, kiitti vinkistä! Osui silmiin tosin jo eilen ja laitoin tulemaan.

Muutakin Master-Pieceä hyvin maltillisissa hinnoissa, ts alle satasen lähtee noiden reppuja Presentiltä.
^ Norsen regular denim voisi olla passeli, fittikin aika hyvä ja vyötärö korkeahko.

Mistähän löytyisi korkeavyötäröisiä, ei niin slimmejä shortseja kesäksi? Berg&Bergiltä olisi ne uudet Antonit, mutta 170€ hinta on hieman suolainen.
ritual kirjoitti:Budjettivaihtoehto Common Projects Cadet-derbylle?

Kuva

Jos olisi ollut aiemmin hereillä, niin Yooxista olisi saanut edullisesti. Cadet-derby on niitä malleja, jotka päätyy syvään alennukseen sesongin päätteeksi. Jonkinlaisia vaihtoehto olisi AMI crepe sole derby ja Adieu type 1, joista molempia saa puoleen hintaan. Halvemmista valmistajista COS on ollut samanhenkisiä kenkiä aiemmin.
COS:lla löytyy derby mallinen Portugalissa valmistettu popo stadin liikkeestä. Kävi jo liipasimella mutta sovittamassani parissa toinen kenkä ei sit niin istunutkaan ja eipä ollut sitten sovittamatonta paria myydä. Ei taida kivijalasta mustia derbyjä löytää, mielellään alle kahteensataan. Clarksin deserttejäkään ei oikein tunnu enää löytyvän. Joko koko uupuu tai sitten väri on vaalein mitä mallistosta löytyy eli no go.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.