Miesten tangat on Sloggin ehdoton klassikkotuote. Stringit löytyy kans, Toimi Kankaanniemen mukaan frakin kanssa parhaat.
jk- kirjoitti:Niitä uniqlon paitoja voi pesun jälkeen venyttää helposti parikin cm.

Eipä ollut käynyt mielessä. Täytyypä kokeilla. Kiitti
Kattelin jo lisää Merzejä tilaukseen. Harmillisesti vaan suosikkini 213 army on aika loppuunmyyty kaikissa väreissä. Luulenpa että nuo Velvat on vaan turhan ohutta ja kevyttä neulosta, mukavia toki päällä. Muistelisin, että joskus ostamani Sunspel oli myös pehmeä ja mukavan ohut mutta meni huonoksi nopeasti. Se tosin ei ollut länsimainen tai japanilainen, mikä on tässä itselläni yksi kriteeri. Pelkkään Visvimiin ei ole varaa ja pesuohjelapun mukaan se nyt suunnilleen räjähtää ja sirpaloi kaiken ympärilläänkin paskaksi, jos sitä yrittää mitenkään puhdistaa.
Pientä analyysiä Acnen t-paidoista. Ei kannata lukea eteenpäin, jos ei kiinnosta.

Acnen niagara t-paidoista yllätyin positiivisesti. Otin kahden koon väliltä pienemmän, jolloin fitti on mukavan rento, mutta ei liian oversized omaan makuun. Voisi toimia myös tts, sillä en oikein tiedä tämän hetken omaa kokoani Acnen vaatteissa. Portugalissa valmistettuja. Materiaalilta ohutta puuvilla, jossa kangas laskeutuu hyvin.

Niagarat ovat jotain 90 euroa kappale, mikä on suhteellisen paljon t-paidasta. Siihen hintaan eivät välttämättä ole sen arvoisia, mutta pienellä alennuksella erittäin hyviä t-paitoja ensivaikutelman perusteella. Yhtään pesukertaa ei vielä ole. Toisaalta hyvän mallisia t-paitoja voi olla hankala löytää. Itse myös kokenut laadun hyväksi perusvaatteissa kuten farkuissa retail hinnallakin. Tyyliltä tää on enemmän vanhaa Acnea.

Spoiler:
Kuva


Kokeilin samalla Acnen Navid -mallin. Kyseessä siis se, jossa ympäri kauluksen lukee "Acne Studios". Suosittu malli osittain just sen vuoksi, että valmistaja on niin helppo havaita. Materiaali on teknisempää ja paksumpaa kangasta 67% viscose, 27% nylon, 6% elastane.

Navid on rento oversized fitti. Kokeilin tämän kahdessa eri koossa, joista suurempi istui paremmin. Pienemmässä kaulus tuntui pieneltä. Ehkä makuasia ja tiukka kaulus on se juttu tässä mallissa. Pitäähän kauluksen logon näkyä hyvin collegen alta. :D En tykännyt tarpeeksi, jotta olisi jäänyt rotaatioon edes alennetulla hinnalla.

T-paidaksi kallis (160e kpl), mut kyseessä on enemmän huomiota herättävä vaatekappale. Navid edustaa uudempaa Acnea tyylien puolesta. Enemmän kokeileva ja moderni. Acne tuntuu olevan vuosi vuodelta suositumpi, joten jotain ne tekee oikein ainakin markkinoinnissa.

Spoiler:
Kuva
Merzin ainoa miinus on, että kaikki lempimallit aina sold out kun tekisi mieli tilata. Onneksi nämä kestävät paljon paremmin kuin esimerkiksi noi Velva Sheenit, joihin tulee niitä mystillisiä pieniä reikiä.
Onko joku törmännyt T-paitoihin jotka vastaavat edes menneen Brothersin East west -paitoja? Kaulus kunnon käännöksillä (vai mikä termi se on?) eli sellainen joka ei mene rypylle, kangas suht paksu mutta venyvää ja fitti lyhyt.

Kuva
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.