Mitäköhän Velva Sheen tekee väärin kun t-paitoihin tulee ajanmyötä sellaisia nuppineulan pään kokoisia reikiä? Ei nyt mitenkään paljon mutta yksikin paidassa harmittaa kun se on just jossain rintamuksessa. Muilla merkeillä en ole vastaavaa havainnut.
Sama käynyt itselleni. Reikiä sellaisissa paikoissa, joihin ei kohdistu mitään fyysistä rasitusta. Joku materiaalivika tai -piirre. Täydellisen t-paidan etsintä jatkuu edelleen. Miten voi olla niin vaikeaa..?
Kuivaan ihan pyykinkuivaustelineessä. Muiden merkkien paidoissa ei vastaavaa ole ilmaantunut, ei länsimaissa tehdyissä laadukkaampien merkkien paidoissa sen enempää kuin halpiksissa tai edes treenatessa käytetyssä kamassa.

Olisko kolmessa kuudesta Velva Sheenin paidasta jo reikä. Merz on kyllä vakuuttanut tosin edullisella hinnalla tai mitään triple packeja tuskin on saatavissa. Aspan laatu myös vähän mitä sattuu mutta sitkeydellä on saatu onneksi hommat tyydyttävään lopputulemaan.
Asketin t-paidat on hyviä 30 euron hintaan. Kestäneet aktiivista käyttöä erittäin hyvin eikä materiaali ole liian ohutta. Ainoa miinus siitä, että valkoinen ja harmaa kutistuu pituudesta pesujen myötä. Muissa väreissä en ole havainnut vastaavaa.
Halpoja PITKIÄ t-paitoja syvällä v-aukolla aluspaidoiksi? Pitää olla 100% puuvillaa.

Uniqlon Airismit olisivat hyviä jos olisivat puuvillaa. Puuvillaiset taas kutistuvat pesussa liian lyhyiksi eivätkä pysy housuissa.
Kuivaan itse paidat aina henkarissa. Saan samalla paidan ikäänkuin silitettynä, kun sen nätisti laittaa henkariin vähän kosteana. Joku vähän yli vuosi kesti säännöllistä käyttöä, kun alkoi reikiä ilmestymään. Samalla huomasin, että materiaali oli muuttunut samanlaiseksi 10 vuotta käytössä ollut Fruit of the loom -halpis t-paita. Ehkä täydellistä t-paitaa ei ole olemassa. orSlown versiot ovat paksusta kankaasta ja leikkaus on vintage tyyppinen droppi hartialla ja box fitillä. Ne myös kutistuivat aika merkittävästi ensimmäisten pesujen aikana. Mukana tuli lappu, jossa puhuttiin 1.5" tuuman kutistumisesta mitä ei tietenkään yksikään nettikauppa mainitse myyntipuheissa... yllätys.
Mainittakoon, että Arketin "midweight" t-paita värissä navy on ollut monin verroin 15€ hinnan arvoinen. IMO aika lähellä Asketin laatua, mihin olen myös ollut tyytyväinen. Koot vähän ongelmallisia, itsellä piti ottaa size down.

Midweight valkoinen oli vähän turhan läpinäkyvä ja olisin heavyweightinä ostanut, mutta oli koot Tukholman myymälästä loppu.
Jo aiemminkin muistaakseni ehdottanut, että jos selkäranka antaa myöden vierailla Brothers liikkeessä niin EAST West t-paidat ovat varsin jees. Hinta nykyään 25e ja kaksi paitaa 40:illä. Materiaali jotain keski paksua luultavasti. Kaulus ja hihan suut kaksoiskäännöksillä vai miksi sitä kutsutaan? Ehkä tekee paidasta aluspaitamaiseman, mutta pysyy ainakin kaulus kuosissaan eikä lörpähdä.
https://www.brothers.fi/ew-o-neck-t-pai ... alkoinen-1
COS perus t-paidat toimii myös ja hinta 17€. Ei lörpähdä, ei kutistu ja väritkin pysyy. Ja kivijalasta löytyy. Vanhimmat käytössä pari vuotta vanhoja.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.