mr porter teki mielenkiintoisen ratkaisun. Suomi ja useampi muu maa kuten Ruotsi on nyt eristetty omiksi sivuikseen, joissa alennuksien määrä on tällä hetkellä 40 % toisin kuin esim Briteissä, jossa pinnat on 60 %. Jenkeissä ollaan jo omilla tasoilla. Myös sivun ulkoasu on muuttunut. Ehkä me ollaan valmiimpia maksamaan enemmän kuin esimerkiksi englantilaiset, mutta en pidä tästä hinnoittelumallista.
Palautuksetkin voisi jättää PayPalin harteille. Vähentää muutenkin turhaa tilailua vain testattavaksi jos joutuu itse edes junailemaan palautuksen ja perimään kustannukset takaisin.
Spectator kirjoitti:Palautuksetkin voisi jättää PayPalin harteille. Vähentää muutenkin turhaa tilailua vain testattavaksi jos joutuu itse edes junailemaan palautuksen ja perimään kustannukset takaisin.

Samaa mieltä. Paypalin palautukset on hyvä lisä. Kahdesti tänä vuonna hyödyntänyt tuota Kafkan palautuksien kanssa. Ilmaiset postikulut ja palautukset voisi lopettaa, koska ne vain ruokkivat turhaa ostamista. Samalla tuo ilmaisuus näkyy hinnoissa. Maksan ihan mielellään esimerkiksi DHL:n nopeasta kuljetuksesta sen 10-15 euroa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.