Verkkokauppakeskustelun innoittamana; mistäs stadin kivijalasta hyviä ohuita aluspaitoja :) Officella vähän vilposaa välillä, mutta neule on jo liikaa.
Spoiler:
dp1 kirjoitti:Verkkokauppakeskustelun innoittamana; mistäs stadin kivijalasta hyviä ohuita aluspaitoja :) Officella vähän vilposaa välillä, mutta neule on jo liikaa.


Ei se ohuin, mutta Lidlin puuvilla yllätti. Suosittelen.
moonshine kirjoitti:Mikä puolipitkä yleistakki kevät-syksy? Painotus kasuaalissa mutta ois mukava, jos menis myös irtotakin kanssa päällystakkina tarvittaessa. Joku tyylikäs M65?


Mulla on keväisin ja syksyllä eniten käyettynä takkina Norsen Nunk, joku sellanen versio missä ei oo vuorta ollenkaan. Irtorotsia en juuri käytä niin en osaa sanoa sopivuudesta siihen käyttöön.
moonshine kirjoitti:Mikä puolipitkä yleistakki kevät-syksy? Painotus kasuaalissa mutta ois mukava, jos menis myös irtotakin kanssa päällystakkina tarvittaessa. Joku tyylikäs M65?

Jos haet tuollaista kenttätakin tyylistä ratkaisua, kannattaa ottaa ebayn Aspesit seurantaan, siellä on välillä todella hyviä diilejä tarjolla. Aspesi olisi varmaankin oma valinta kenttätakeissa. Beams+ on myös ollut siistejä kenttätakkeja aiemmissa mallistoissa.

Suoraan hyllystä Uniqlo U field jacket voisi toimia. Yksi koko alas, jos hakee normaalia fittiä, koska se on Uniqlon sivujen mittojen mukaan aika oversized. Yksi vaihtoehto vois myös olla Arket. Siellä on aleissa lightweight field jacket puoleen hintaan ja jollain koodilla vielä ylimääräiset 20 % pois.
Mulla on Private White V.C.:n kenttätakki. En osaa sanoa, kuinka autenttinen M65-versiointi tuo on, mutta ajaa mulla asiansa. Made in Manchester, jos sillä on merkitystä. On myös juuri ja juuri sen verran pitkä, että menee pikkutakin kanssa.
Samalla asialla kuin millä DLA ketjun aloittanut vuonna 2012: mistä luonnonvalkoinen poolokaulusneule? Koittanut katsoa nettikauppojen valikoimaa läpi, mutta ei ole löytynyt. Sopii myös joku Helsingin kivijalka.

E: Tai jos joku haluaa oman M-kokoisen myydä niin voin ostaa pois.
^Oletettavasti kevät-kesäkäyttöön? About vastaavilla kriteereillä törmäsin eilen Trunkilla De Bonne Facturen mock neckiin: https://www.trunkclothiers.com/de-bonne ... ed-natural. Toi ei tietty välttämättä ole kaikkien kuppi teetä.

Itsellä haussa reppu duuniläppärin yms kamojen rahtaamiseen.

Kriteerit:
  Kävis myös siistimpien (puku tms) kamojen kanssa
  Vetää 15” läppärin
  Ei liian eräjorma
  Ei liian heritage
  Ei liian taktinen
  Ei Mismo
  Hinnalla ei isompaa väliä
  Väri jotain neutraalia: harmaa, navy (ei musta)

Tähän asti about sopivia on olleet Millicanin ja Nanamican roll-topit, mut tekis mieli vielä kattoa onko jotain muutakin.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.