^sama scheisse tuli todettua Jordanien kohdalle. Väijyin Jordan 6 Infraredejä appin kautta ilman onnistumista vaikka laitoin tilaukseen sisään sillä hetkellä kun tulivat myyntiin. Yllätyksenä löysin parin Jumbon Athletes Footista hyllystä paria päivää myöhemmin kun satuin olee lounaspalaverissa naapurissa. Hinta vielä luonnollisesti 20€ appia vähemmän.
^Joo, appin kautta Niket on nykyisin aika tarkkaan tuon 20€ kauppoja enemmän ja Saksasta postit välillä 5-10€ Suomeen eli halvemmaksi tulee. Lisäksi tosiaan noi käsittämättömät rafflet ja paniikkimyynnit, joiden jälkeen sold out kunnes seuraavana päivänä taas saa.

Mutta siis ostin BSTN:ilta nuo, asiallinen kauppa, ennenkin ostanut jotain raffle-soldout kamaa seuraavana päivänä sieltä ilman ongelmia.
Nämä rafflet on toimivaa markkinointia. Nykyään yhä useamman kengän kohdalla halutaan myydä mielikuvaa rajoitetusta erästä, joka vaatii arvonnan ostomahdollisuuteen, muuten botit ostaa myyjän tyhjäksi. Määriä ei yleensä ilmoiteta. Korkeintaan huhupuheita siitä, miten kenkä on rajoitettu ja vaikea saada.

Jossain määrin huvittavaa, että Intiassa tehdyt Yeezy 700 maksavat yhtä paljon kuin valkoiset achilles lowt. Esimerkiksi mulle 330 euroa on edelleenkiin melko paljon rahaa tennareista. Silti Yeezyjen ostaminen vaatii muodollisen rafflen. Ovat niin eksklusiiviset vaikka uusi väri julkaistaan kuukauden värein.

Toisaalta Nike x Off-White kenkien resell hinnat on aivan omaa luokkaansa. Tätä skeneä seuranneena useimmat haippitennareita ostavat on aika nuoria. Sivusta seuranneena pitää olla hyvätuloiset vanhemmat.
Eipä oo kokemusta, mutta näyttää kohtuullisen ankeelta tolla tekstillä ainakin.

Mietityttää, että kuinka suuri hyöty jossain converseissa on gore-texistä muutenkaan. Eiks toi vuoda tosta jalkapöydän päältä joka tapauksessa?

Ja laitetaan tähän nyt vielä disclameriksi:
"Sivuhuomiona täytyy todeta, että Oktopusilla on varsin outo maku. Chuck Taylorit ovat ankeat eikä Spartacus ja Breaking Bad uppoa. Seuraavaksi varmaan haukkuu Kanyen tuotannon..."
Eiköhän toi päällä oleva ”läppä” ole sivuilta kiinni kengässä toisin kuin normaali consseissa, mikä tekee siitä jalkapöydän päällisosasta vedenpitävän.
Moni ottaa saman koon, mutta achilles low on hieman kapeampi taninoon verrattuna. Harmittaa oma huonokuntoinen nilkka, joka ei tykkää tasapohjaisesta tennarista ilman pehmennystä. Nykyään useimmiten mukavuus ulkonäköä edellä AF1 jalassa.
Common Projectsin B-ball lowt kiinnostaa. Osaisko joku kertoa miten koot vertautuu Achillekseen? Jos jollain on pk-seudulla 43:t sovitettavaksi voin tarjota bissen vaivanpalkaksi.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.