Sain vaimolta CDG Play Blackin joululahjaksi. Nyt onkin kaikki sarjan kolme tuotetta tullut testattua ja tää on ehkä lemppari.
En tiedä mitään näistä hajusteiden hienouksista enkä osaa oikein kuvailla mut Beamissa voi käydä testaamassa.
Täältä löytyisi ylimääräisenä Maison Margielan replicat: Jazz club ja By the fireplace. Ostin keväällä sokkona eivätkä oikein ole mun juttu. 100 ml ja pari suihkaisua kokeiltu. Lähtevät parempiin koteihin noin 50 euron hintaan/plo. Kyselyä, jos kiinnostaa
jari kirjoitti:täällä keskustelun painopiste on tupannut olemaan enemmän nesteissä, mutta mitenkäs sitten deodorantit? itellä ollut vaikeuksia löytää pelaavaa luottodödöä sen jälkeen kun siirryin alumiinittomiin. oikeastaan poikkeuksetta ongelmana on se, että yksikään alumiiniton ei ole pystynyt pitämään kainaloita puolta päivää pidempää "raikkaana". hikoilen verrattain paljon, joten kuivana ne eivät ole pysyneet millään myrkyllä. mutta nyt siis olisi hakusessa mahdollisimman miellyttävän tuoksuinen deodorantti, jota ei tarvitsisi olla hieromassa kainaloon parin tunnin välein kovimmankaan kiiman aikana. suosituksia?


Sokokselta ostin Lavera-merkkisen alumiinittoman deodorantin kun vaimo osasi sanoa, että merkki on jotain luonnon kosmetiikkaa. Ainakin muutaman päivän perusteella toimiva tuote. Itse en ole muutenkaan kova hikoilemaan/haisemaan, mutta jotain pitää käyttää ilmeisesti tavan vuoksi.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.