Facebookin marketplacessa joku turkulainen kaveri myy just noita Randolphin Aviatoreita koossa 52 muistaakseni. 40€ oli pyynti.
Lasien hommaaminen tuli ajankohtaiseksi hitaan, mutta vääjäämättömän, rappeutumisen vuoksi. Onko heittää inspiraatioksi linkkejä/ig-tilejä tms?
Tilasin itse juuri viikolla parit lasit taas täältä: https://www.selectspecs.com/ , koska edellisistä oli erittäin positiivinen kokemus. Jostain syystä kehyspähkäilyssä kesti tällä kertaa todella kauan, viikkoja. Liikaa valinnanvaraa markkinoilla nykyisin.

Mutta esim. noilla sivuilla laaja valikoima ja suodatuksilla ainakin näppärä vertailla malleja ja tyylejä sekä rajailla valintoja. Aika moni merkkikehyksien malleista saatavissa halutessa kivijalkaliikkeistäkin. Sovittaminen kuitenkin hyödyllistä, ellei malli/tyyli entuudestaan tuttu.
Oli tosiaan jotenkin vähän hankalaa päättää kehyksistä tällä kertaa, niin päädyin kehyksettömiin laseihin. Todella kevyet ainakin, mutta aluksi ehkä vähän outokin tunne keveydestä, kun eivät ihan samalla tavalla "istu" päässä.

Itsellä lähinnä hajataittoa, niin en käytä laseja ihan jatkuvasti. Enimmäkseen silloin kun pitää nähdä tarkemmin pitemmän aikaa, lähinnä tietokoneella, ajaessa, pitempään lukiessa. Tosin alkavan ikänäön vuoksi myös lukulasit tulossa.

Kuva
Loputkin lasit saapuivat. Kahdet pojalle ja lukulasit itselle ja vaimolle. (Loppui mielikuvitus kesken ja kaikille samat kehykset : )

Jotenkin kuitenkin vaikea ymmärtää tuota hinnoittelua, mihin perustuu, kun kuitenkin yllättävän laadukkaan oloista tavaraa nämä ei-designer-kehyksetkin. Viidet lasit kaikilla pinnoitteilla 90,18 e posteineen.

Kuva
Mistä löytäisi esim Oliver peoplesin aurinkolaseja suhteellisen edullisesti?
Aika hintava brändi.

Admin edit: ainakaan pikavippiä ei kannata laseja varten ottaa
Viimeksi muokannut styleguru, 13 Touko 2020, 10:42. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.