Erään tapahtuman johdosta olisin kiinnostunut ottamaan tatuoinnin, joka esittää solmua. Tyylin osalta kiinnostaisi joku tämän suuntainen:

Kuva


Osaako joku suositella stadissa paikkaa/tekijää tällaiselle?
tuolla tavalla tehty blackwork kolahtaa kyllä täysillä.

Alkuviikosta piti käydä taas parilla kuvalla nahkaa sotkemassa, seuraava vois ehkä olla jo ammattilaisen tekemä. Oliskohan aika kypsä tekstitatuoinnille. Aina pitäny niitä jotenkin hölmöinä, mutta tässä on ajatus kummitellu jo pitkään takaraivossa.
Suosittelen Impactia ja täällä jo mainittua Legacya. Kummassakin kaikki osaa kaikkea, mutta töistä huomaa mihin ns ”erikoistuneet” ja millä loistavat. Turussa Skin Craft Tuula ja Ville, Lahdessa Otherside, jossa varsinkin Juholla oma tyyli, joka tottakai jakaa mielipiteitä. Itsellä omat kuvat ko mestoista tai noissa työskenteleviltä tekijöiltä ajalta ennen liikkeitä.
Rankki76 kirjoitti:Suosittelen Impactia ja täällä jo mainittua Legacya. Kummassakin kaikki osaa kaikkea, mutta töistä huomaa mihin ns ”erikoistuneet” ja millä loistavat. Turussa Skin Craft Tuula ja Ville, Lahdessa Otherside, jossa varsinkin Juholla oma tyyli, joka tottakai jakaa mielipiteitä. Itsellä omat kuvat ko mestoista tai noissa työskenteleviltä tekijöiltä ajalta ennen liikkeitä.


Juholle vahva suositus!
Omia suosikkeja Suomesta:

https://www.instagram.com/joel_honkala/?hl=en

https://www.instagram.com/veliciraptor/?hl=en
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.