Niin, päin helvettiähän nuo koot on annettu. Yleensähän housuissa vyötärön todellinen mitta on n. 2” yli ilmoitetun koon, eli 30” farkuissa 32” vyötärö jne. Näissä Asketeissa näköjään neljä tuumaa, jolloin koossa saakin mennä suoraan kaksi numeroa normaalista koostaan alaspäin, kuten itsellänikin 33->31. Sinänsähä tuossa ei ole mitään järkeä. Vertaamalla vanhojen hyvin istuvien housujen mittoja kokotaulukkoon löytyi kuitenkin hyvä fit.
Pieni yliyrittämisen maku jäänyt tästä chino-hässäkästä. Meneekö siihen oikeasti 31 kuukautta saada yksi housupari markkinoille? Perehtymätön, mutta vankkumaton arvaukseni on, että ei. Saihan tässä yksi edesmennyt suomalaisfirmakin useat vallan mainiot housut markkinoille nopeammin.

Osaako joku chinot ostanut vertailla esimerkiksi Incotexiin tai muuhun "250€ traditional retail price" -housuihin?

Ei siinä, varmasti silti hyvät housut ja uskoisin, että myös 120€ arvoiset.
Periaateessa kaksi housuparia, koska toinen on slim-fit ja toinen regular. Traditional retail price on käsitteenä hauska. Designer brändien hinnoille on omat syyt ja usein osa tuotteista myydään alennettuina. Asketilta ei alennuksia näy. Myöskään ikinä ei ole tullut sellainen filis, että sain halvalla, kun maksoin Asketin hinnan enkä traditional retail pricen.
Tilasin tänään chinot ja mitat on pienemmät mitä tuossa ylhäällä jotkut ovat ilmoittaneet, joten olisko alussa ollut myös vääriä mittoja? Koitin etsiä chinoja ja en sopivilla mitoilla löytänyt muualta samaan hintaan tai alle sitä mitä etsin, joten lopulta jäi Asket ainoaksi vaihtoehdoksi. Toivottavasti mitat pitää paikkansa ja ovat hintansa arvoiset.
Jos asut Helsingissä/tänne asiaa, kannattaa käydä tutustumassa suittarin valikoimaan. Tykästyin positiivisesti tämän sesongin tuotteisiin (tai sitten pari tarjottua GT:tä avajaisissa vääristi tuntemuksia liikaa :-).
Juu olisin käynyt jos asuisin siellä. Jokatapauksessa suittarin chinot olisi pitänyt lyhennyttää määrämittaan, joka kallisti Asketin suuntaan.
Black Friday -vitsi alkaa jo hyvää vauhtia vanhentua, mutta Asket löysi vielä yllättävän tuoreen lähestymiskulman. Koko verkkokauppa päiväksi kiinni ja tilalle vaatteidenhuoltovinkkejä.

"Today's the day: Black Friday. We won’t sell you a single piece of new clothing today. There’s enough on the planet and in your wardrobe as it is. We're closed. What we will do? Help you take care of what you already have."

https://www.asket.com/
KTJ kirjoitti:Black Friday -vitsi alkaa jo hyvää vauhtia vanhentua, mutta Asket löysi vielä yllättävän tuoreen lähestymiskulman. Koko verkkokauppa päiväksi kiinni ja tilalle vaatteidenhuoltovinkkejä.

"Today's the day: Black Friday. We won’t sell you a single piece of new clothing today. There’s enough on the planet and in your wardrobe as it is. We're closed. What we will do? Help you take care of what you already have."

https://www.asket.com/

Tätä ne on julistaneet monta vuotta enkä mä itse tuota ajatusta erityisemmin kannata. Markkinointia vaan eivätkä halua antaa alennuksia mistään. Mun mielestä on turha lähteä syyllistämään ketään.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.