Suittarilla toimituksien kanssa vähän sekoilua. Suurin osa porukasta varmaan tilailee UPSilla töihin paketit, mutta itse en jaksaisi töistä kantaa pakettia kotia, kun PostNord-noutopistekin on ihan kämpän vieressä. Kun Suittari tuota PostNord-palvelua DPD:n kautta tarjoaa, niin päätinpä kokeilla.

Ensimmäisen paketin toimittivat samassa kaupunginosassa väärään noutopisteeseen. Vähän epäkäytännöllistä, mutta ei nyt niin vakavaa.

Toisen paketin toimitustapa vaihtui jossain vaiheessa käsittelyä UPS-kuljetukseksi, mutta osoite säilyi silti tuossa PostNord-noutopisteessä. Huomasin itse virheen, reklamoin Suittarille ja vaihtoivat UPSin toimitusosoitteen työpaikalleni. En tiedä mitä olisi tapahtunut käytännössä, kun UPS-kuriiri olisi sitä yrittänyt sinne kioskille toimittaa.
Pastori Outo kirjoitti:Onko noiden eri villalaatujen välillä oleellista eroa? Navy Napoli ilman kuviointeja harkinnassa.


Itsellä on pari pukua suittarilta, toinen S110'S villaa. Vahva suositus sille (tai hienommalle), koska pysyy paremmin sileänä ja tuntuu muutoinkin miellyttävämmältä.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.