^Toinen hyvä on berliiniläisen Soleboxin policy, jossa raflessa voitetuissa kengissä pitää oikeesti kävellä liikkeestä ulos.

Noi Zebrat ois kyl kivat.
Sukkarakenteisten tennareitten hinta jaksa ihmetyttää, paljonkohan siinä on edelleen hypeä? Prestoissa nyt tietty vähän enemmän rakennetta ja nippeliä mutta 220€ on niistäkin paljon. Parit NMD city socksit omassa hyllyssä, joissa ei kyllä ole mitään ylimääräistä ja kummatkin taisi olla myös tuota luokkaa listahinta mutta poistettu 50-70 prosentin aleista.
Spectator kirjoitti:Tämä tapa toimia on itselleni mieleen: https://www.sneakerfreaker.com/sneakers ... confirmed/

Halutun kaman restockaaminen vie pohjaa trokaamiselta ja joka hiton dropin perässä ei tartte koittaa onneaan.



Noiden Zebrojen resell hinnat oli jo valmiiksi aika alhaiset. Noiden Yeezy 350 v2:n dropeissa on ollut aika eri määriä riippuen väristä.


Spectator kirjoitti:Sukkarakenteisten tennareitten hinta jaksa ihmetyttää, paljonkohan siinä on edelleen hypeä? Prestoissa nyt tietty vähän enemmän rakennetta ja nippeliä mutta 220€ on niistäkin paljon. Parit NMD city socksit omassa hyllyssä, joissa ei kyllä ole mitään ylimääräistä ja kummatkin taisi olla myös tuota luokkaa listahinta mutta poistettu 50-70 prosentin aleista.


Prestojen normihinta on 130 euroa. Ainakin Nikeltä suoraan, jos haluaa Id:llä tehdä omat. Siis lyhyt vartinen malli.
Yeezyjen osalta muutos on positiivinen. Halukkaat saa ostettua kengät julkaisupäivänä tai sen ympärillä, jos taloudellisesti pystyvät ja haluavat, muuten joutuvat maksamaan pienen resell hinnan. Zebrat restockkaa kohta. Olikohan 9.11?

Olisin saanut kaikki viimeisimmät yeezyt retaililla helposti. Eivät vaan puhuttele tarpeeksi ottaen huomioon retailin. Noin 300 euroa yeezy 700 mallista asettaa vaatimukset korkealle. Jos ajatellaan, että samalla hinnalla saa kolmet AF1, niin mielummin mä AF1 valitsen.

Kaikista limited edition -malleista Off-Whiten kollabot Niken kans kiinnostaa eniten. Niken raffleja ei vaan pysty voittamaan ja kiinnostus Off-Whiten kollaboja kohtaan loppuu siinä vaiheessa, kun hinnat nousee retailin yläpuolelle.

Talveksi vois ostaa mustat AF1, jos ei löydy muuta kivaa. Jostain syystä toi musta ei vaan toimi noissa samalla tavalla kuin valkoinen. Sais olla enemmän mattamusta. Toinen vaihtoehto vois olla jokin air max tai jordan retro 1 malleista.
riku_ kirjoitti:Prestojen normihinta on 130 euroa. Ainakin Nikeltä suoraan, jos haluaa Id:llä tehdä omat. Siis lyhyt vartinen malli.


No en oikeastaan ole katsellut kuin alehintaisia Utility Midejä sekä tietty Acronymeja, jotka liikkuu siellä parissa sadassa. Matalat Prestot ei puhuttele.

Etenkin NMD city socksien vakiohinta on kovan oloinen kun eivät mitään Yeezy-prestigeä omaa.
Itsellä oikeastaan ainoa oikeasti kiinnostava Yeezy on Pirate Black... joka ikävä kyllä on myös todella harvinainen. Viime aikoina olen hankkinut muutamat Y-3:et joita on löytynyt järkevän hintaisena alesta. Koko musta Y-3 Saikou oli viimeisin mikä tuli poistettua ja on nopeasti tullut suosikki kenkä!
Spectator kirjoitti:Onko Air Forcejen tai Lunar Forcejen kokopolitiikka TTS ja tuleeko mieleen kauppaa Stadista, missä olisi sovittaa?

the athlete's foot ainakin. mun mielestä af1 on tts, mutta osa ottaa puolikkaan alas enkä tiedä totuutta.
^Kiitti.

Vähän liittyvä kysymys (joskin eri monot kyseessä). Voiko StockX:ssä esittää jotenkin kysymyksen tuotteesta joko myyjälle tai palvelun pyörittäjille? Tuotteen kuva eroaa oleellisesti saman mallin muualla olevista kuvista. Kuka tuossa vastaa jos sieltä tulee kuvaan verrattuna toisen näköiset tennarit?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.