Tän viikon ollut aika katkonaista sivuston käyttö. Välillä myös puhelimella heitti ulos ja herjasi jostain vaarallisesta sivustosta (mikä onkin totta).
Tässä on ollut pieniä teknisiä ongelmia ja niitä pyritään ratkomaan mahdollisimman pikaisella aikataululla.

Luonnollisesti pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä.
En tiedä tuleeko oikeaan paikkaan, mutta itsellä muutaman kerran ollut näitä ”Tulen sovittamaan jne”, sitten tyyppi ei enää vastaa viesteihin, ei näy eikä kuulu. Ei jaksais mitään Facebook marketplace urpoilua. Itse henkilökohtaisesti aikoinani ajattelin, että täällä varmasti kaikki ns särmästi käyttäytyvää jengiä, mutta toki meitä on moneen junaan. Pitäiskö noi tyypit heittää pois vai maksaa niille joku käytöskurssi?
Muutama tollainen veijari osunut kanssa kohdalle.

Hieman hommaa on rauhoittanut se, että olen jo myynti-ilmoituksessa maininnut, että a) hinta on se minkä ilmoitan ja b) ei mitään varailemisia.

Toi on karsinut vähän renkaanpotkijoita.
Täytyy todeta, että tällä foorumilla kaupankäynti on ollut erittäin helppoa ja sujuvaa. Niin ostaja kuin myyjänäkin. Ei ole ikinä sattunut mitään epämääräistä säätöä omalle kohdalle. Keskimäärin käyttäjäkunta on aikalailla 5/5.
^Itsellä samat kokemukset. Toki oma volyymi varmasti pientä verrattuna moneen muuhun, joten todennäköisyydet ovat puolellani.
Onhan tästä nyt kuoriutunut melkoinen kirppari noin muuten. Suurin osa elämästä on myydään-palstalla ja suurin osa myyjistä ei osallistu muuten. Pääsivustolla ei tapahdu mitään ja foorumi on aika hiljainen. En kyllä valita, kaikki kysyttävä on kysytty.
^ En oiken usko siihen, että kaikki kysyttävä olisi kysytty ja sanottava sanottu. Vaateskenen suosio on mielestäni viime vuosina kasvanut, varsinkin nuorempien keskuudessa. Kysymykset kysytään jossain muualla kuin täällä. Yleisesti voisi sanoa perinteisten foorumien suosion olemaan vähenemään päin. Mukaan mahtuu jotain poikkeuksia, mutta samanlaista ilmiötä on ollut havaitavissa muissakin keskustelupalstoissa.
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.