Jos perus-geneerinen skandi-italo #menswear-meininki kiinnostelee, niin Gabucci kyllä aina toimittaa.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
uros kirjoitti:Aika pahasti puskee keski-iänkriisi läpi tosta lookbookista. Noi ukot sais näyttämään niin paljon paremmilta, jos ois vähän miehekkäämmät leikkaukset.

Mitä meinaat miehekkäämmillä leikkauksilla tässä yhteydessä? Omaa silmää miellytti tuo setti.
uros kirjoitti:
Posio kirjoitti:
uros kirjoitti:Aika pahasti puskee keski-iänkriisi läpi tosta lookbookista. Noi ukot sais näyttämään niin paljon paremmilta, jos ois vähän miehekkäämmät leikkaukset.

Mitä meinaat miehekkäämmillä leikkauksilla tässä yhteydessä? Omaa silmää miellytti tuo setti.

Noilla on kaikki pykälän verran liian slimmiä. Hoikille junnuille sopii sellaset setit, mut monelle muulle ei. Aika lailla RTW:n ongelma, koska suurin osa ton aspesi-lardini -hintaluokan italomerkeistä on tota samaa (paskaa).


Mikä noissa on liian slimmiä? Ihan samalla tavalla slimmit leikkaukset sopii hoikille keski-ikäisille kuin hoikille junnuillekin. Vai onko joku tietty ikä jonka jälkeen pitää vaan kerta kaikkiaan alkaa pukeutua löysempiin vermeisiin?
Ainakin toi ruudullinen takki on jäätävä kun hihat on noin tiukat. Näyttää halvalta. Mun silmään siis, ja mähän en muodista/tyylistä mitään tiiä. :D
Pakko kompata kyllä että housupuoli on kyllä ikäkriisin omaava. Slimmiä ja kropattua/rullattua. Parissa kuvassa ei näytä ollenkaan istuvilta. Ei jatkoon. Vähän samaa vibaa kun viiskymppinen pikkaisen keskikroppaa kerryttänyt digimediamies harteikkaassa pikkutakissaan ja pilleissä lindebergin farkuissa.

Kaveri kuvissa on selkeesti arkkitehti oikealta ammatiltaan ja tuo redfordin kaksoisolento tossa m65 tyylisessä rotsissaan hämmentää pakkaa entisestään.

Värit ja kuosit kivat. Kauluspaidassa hyvä kaulus. Konseptin ajatus hyvä, toteutus kaks ja puol.
Muista tyyleistä en tiedä, mutta tuo ruskea donegal-neule sekä päällystakki ovat mielestäni tavattoman hienoja. Pitääkin ostaa joku hyvä donegal, Berg&Bergillä oli ainakin viime vuonna myynnissä hieno versiointi.
dp1 kirjoitti:Pakko kompata kyllä että housupuoli on kyllä ikäkriisin omaava. Slimmiä ja kropattua/rullattua. Parissa kuvassa ei näytä ollenkaan istuvilta. Ei jatkoon. Vähän samaa vibaa kun viiskymppinen pikkaisen keskikroppaa kerryttänyt digimediamies harteikkaassa pikkutakissaan ja pilleissä lindebergin farkuissa.


Kiitos mielikuvasta, tää pelasti päivän. Oon sattumalta joutunut viime aikoina aika paljon tekemisiin ruotsalaisten kuvauksen mukaisten heppujen kanssa ja kuvaus on kyllä 5/5.
Kyllähän livenä näkee huomattavasti pahempaa joka päivä aamujunassa sekä toimistolla. Tosin en kyllä muista milloin olisin nähnyt meidän toimistolla jonkun 50-vuotiaan cropatuilla lahkeilla. Jos pukeutuu kuten tuossa lookbookissa, menisi heittämällä huippupukeutujaksi meillä.

Itsehän aiheutan pahennusta valtion virastossa raakadenimillä, nahkatakilla ja red wingeillä. Pitäisiköhän sitä välillä pukeutua bisneskasuaalistikin? Saapahan taas (positiivista) huomiota. Ei kyllä vaan jaksa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.