Daytona nosti odotukset aika korkealle, Ye sitten tiputti ne aika nopeasti.

Lähtökohtaisesti tykkään tuollaisesta noin 7 biisiä, noin puoleen tuntiin formaatista, kun fillereitä ei (pitäisi) mahtua mukaan. The Life of Pablo oli mulle aikanaan oikeastaan ensimmäinen Kanye levy mistä päällimmäisenä kokemuksena jäi mieleen pettymys. Ye herättää, ainakin parin kuuntelun perusteella vähän noita samoja fiiliksiä.

Kanye on kuitenkin onnistunu useimmiten toimittamaan jotain mikä on ainakin mulle uponnut hyvin. Daytona oli kova. Kids see ghostilta en uskalla odottaa oikein mitään. Kanyen tuottaman Nas levyn toivoisin onnistuvan.
Kids see ghosts vaikuttaa aika hyvältä sen perusteella mitä streamin perusteella kuuntelin. Voisi jo tippua, jotta saisi kuunneltua kunnolla. Nopea vaikutelma oli Cudin levy Kanyen tuotannolla feateilla.

Ye on osin aika mitäänsanomaton. Ghost Town on hyvä biisi ja lisää Ghostsia kohtaan odotuksia.
Kids see ghost on kyl kova! Tosi ehjä ja yhtenäinen kokonaisuus alusta loppuun, kansitaidetta ja oheiskamaa myöten.

Bonaripinna Mos Def featista, jotka ihan liian harvinaisia nykyään.
KSG ihan ok, paras biisi on omasta mielestä Reborn sopisi hyvin Cudin ensimmäisiin levyihin sanoitusten ja soundin puolesta.


Rockyn Testing kans ihan ok.

testing oli jo vähän liian yltiökaupallista omaan makuun ja sen tähden aika iso pettymys. muutama kova veto, mutta muuten aika mitäänsanomatonta kampetta.

kanye kiinnostaa tänä päivänä yhtä paljon kuin ylityöt kesähelteillä. siitä huolimatta täytyy sanoa, että nasir oli erittäin positiivinen yllätys.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.