Nine kirjoitti:Millaisia kypäriä porukalla on käytössä? Ajatuksissa pyörinyt ottaa kypärä käyttöön. Matka on sellaista lyhyttä kaupunkimatkaa pääasiassa. Bern Watts -mallia katsoin aiemmin.


Tää kiinnostaisi myös! Joku järkevän hintainen malli mikä olis hieman esteettisemmästä päästä.
Pyörälaukku hakusessa. Pitäisi mahtua läppäri, nivaska papereita, kirja tai kaksi, jonkun verran sekalaista sälää, vaihtovaatetta ym eli 15 litraa taitaa olla minimi. Pikainen kiinnitys tarakalle, vedenpitävyys ja jonkinlainen kahva tai remmi kantamiseen tietysti myös.
manne fresh kirjoitti:
Nine kirjoitti:Millaisia kypäriä porukalla on käytössä? Ajatuksissa pyörinyt ottaa kypärä käyttöön. Matka on sellaista lyhyttä kaupunkimatkaa pääasiassa. Bern Watts -mallia katsoin aiemmin.


Melkein vastaava kypärä käytössä, en ostaisi uudestaan.

Ei mitään muuta vikaa kuin käyttömukavuus kuumalla ilmalla, jos tykkää joskus hikoilla.

Ehkä pitäisi hankkia eri kypärät (ja pyörät) kuntoiluun ja lyhyisiin siirtymiin.


Mulla olis myynnissä tällainen:

https://www.fillaritori.com/topic/13128 ... pärä-uusi/
http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/ ... hp?id=3995


Tuolta spottailemaan vaihtoehtoja ja muiden fillaristien ajatuksia tyylikkäästä kypärästä. Itse suosittelen ostamaan kerralla hyvän ja tsekkaamaan pro-kuskien kypärät. Maantiekypärä on vaan niin paljon mukavampi päässä kuin joku skeittipotta. Itsellä ollut nyt 4 vuotta käytössä KASK Mojito ja seuraavakin tulee olemaan KASKin valmistama.
Itsellä käytössä Giro Synthe, joka palvelee niin maantielenkeillä kuin kaupungissakin. Mukava päässä ja näyttää tyylikkäältä – tosin ei siitä halvimmasta päästä.
Ite taas päädyin viime kesänä Synthen edullisempaan versioon, eli Forayhyn. Toimii ainakin omaan päähän hyvin ja ulkonäkökin valkosena tai mustana ok. Kattelin myös Specializedin Airnetiä ja POCin Octalia. Tota Octalia on näkynyt jonkun verran kanssapyöräilijöillä ja se on alkanut näyttää aika makeelta, tosin hintakin on kova.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.