Itsekin ollut erittäin tyytyväinen tohon dikillä päähän levitystä tonicista. Ei oo tullu vielä itselle hankittua, vaikka tarkoitus ollut jo pari kuukautta.
Tajusin tuossa juuri että täysi-ikäisyyttä alkaa olemaan kohta täynnä lähes puoli vuosikymmentä, joten silmänympärysvoiteet kiinnostelisi tulevaisuutta silmälläpitäen. Käyttääkö kukaan, huomaako mistään edes että käyttää? Myös suositukset tervetulleita.
Daimon Barberin voidetta joskus käyttänyt. Kyllä se ainakin virkistää. Vaikutuksista ehkä osaisi sanoa jotain, jos joskus ehtisi nukkumaan ihan säännöllisesti yli 6h unia.
Mutuna heittäisin, että riittävä uni, terveet elämäntavat ja geenilotossa voittaminen ovat aika paljon olennaisempia kuin voiteet parikymppiselle.
Oon käyttänyt jotain lahjaksi saatua Diorin voidetta, kun muistaa, kerkeää tai jaksaa. Mitään en ole huomannut, mutta ei meidän ikäisillä varmaan tarvitsekaan huomata. Ja jatkaisin samaa mutuilua, että elämäntavat ja geenit ovat olennaisempia.
Itellä baby face -geenit mut toisaalta kunnon kurttunaama silmäpusseillakin on mielestäni toimiva vaihtoehto.

Spoiler:
Kuva
Arraa kirjoitti:Tajusin tuossa juuri että täysi-ikäisyyttä alkaa olemaan kohta täynnä lähes puoli vuosikymmentä, joten silmänympärysvoiteet kiinnostelisi tulevaisuutta silmälläpitäen. Käyttääkö kukaan, huomaako mistään edes että käyttää? Myös suositukset tervetulleita.


Itse tulee nykyään käytettyä lähinnä Marketti tavaraa... en ole suurta eroa huomannut muutaman kuukauden otannalla esim. biothermiin tuotteisiin. Lähinnä tärkein et pesee kasvot ja heittää jotain kosteutusta päälle.

Parhaiten toimii kuitenkin hyvät yöunet ja loma :)...

Suosituksena siis silmäpussien välttämiseen on et älä ala yrittäjäksi, perheelliseksi tai suuntaudu myyntiin tai mihinkään muuhun tulosvastuulliseen duuniin.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.