Annan lämpimää palautetta siitä, että neuleiden mitoitus on tehty niin, että ne ovat alussa slimmihköjä ja nimenomaan venyvät käytössä. Tarkoittaa myös sitä, että kun on laihempi kaveri, joka on kuitenkin pituuden puolesta ihan normipitkä, niin M-koko istuu hyvin koska venymisvaraa ei tule käytettyä. Pitäkää tästä kiinni.
Edge kotiutui myös tänne. Materiaali tuntuu tosi hyvältä, mutta hihojen pituus hämmentää hieman. Pienen mittailun jälkeen saan hihan mitaksi 68cm. Neuleen koko on L, mutta tähän yksilöön tais tulla xxl:n hihat:/ siispä yhteys aspaan-->
Itsellä samaa "ongelmaa" Edgessä kun lyhyet kädet ja muuten L-kokoa. Mutta eipä tuo neuleessa niin haittaa, tai ei ainakaan minua. Mielummin vähän pitkät kuin lyhyet.
Ajoittain tosiaan törmää tapauksiin, joissa (yleensä hihojen) mitoissa on heittoa. Ajattelimme myös itse aluksi, että syynä on väärien kappaleiden päätyminen yhteen, mutta valmistuksesta vakuuteltiin, että prosessi menee erä erältä siten, ettei tuotteeseen käytännössä pitäisi voida päätyä väärän kokomerkinnän hihoja.

Syy selkeisiin mittavirheisiin löytyykin lähes poikkeuksetta höyrytyspöydällä tapahtuneesta lapsuksesta. Höyrytys ei villa/alpakkaneuleiden tapauksessa ole kosmeettista viimeistelyä, vaan siinä muokataan lopputuotetta ja sen mittoja vielä dramaattisesti.

Löfen tapauksessa tuote meni vaihdon kautta, mutta jos tilaaminen mietityttää, niin aspaan voi laittaa toivetta halutusta hihanpituudesta, niin aspa koittaa tehdä höyryllä taikojaan. Tämä ei vaikuta palautusoikeuteen, koska kohtuulliset muutokset on helppo höyrytellä takaisin.

DIY-höyryttelyä on helppo harrastaa myös kotona, jos höyryttävä silitysrauta/vaatehöyrytin löytyy kaapista: https://alpa.fi/ohjeet/
Päivitellääs tänne vähän infoa:

*Toistaiseksi viimeisin erä original Crew Neckiä on lyöty verkkokaupan saldoihin, eli jos tätä vähän paksumpaa ja etukappaleesta kuvioitua mallia haluaa omaan kaappiin niin varmaan viimeistään isänpäivään mennessä kannattaisi käydä koppaamassa.

*Crew Neck korvautuu aiemmin luvatulla kevennetyllä versiolla. Tämän kanssa on kestänyt aiottua kauemmin, koska materiaali vaihtui itse asiassa Baby Alpacaan, jota on testailtu ja sampletettu. Kestävyyden pitäisi olla tässä tuotteessa identtinen verrattuna hieman paksumpikuituiseen Fine Special -laatuun, mutta tuntuma tietysti vielä asteen miellyttävämpi.

*Samalla kun kävimme pykäämässä Manskulle näyteikkunan tälle viikkoa, vietiin myös täydennystä neulevalikoimiin. Miesten puolella oli sen verran ahdasta, että Edget on väliaikaisesti sijoitettuna Alpan naisten osaston yhteyteen. Edgeä siis ensimmäistä kertaa livenä sovitettavissa/ostettavissa Sokoksella.

Edit. Korjauspalvelu lanseerataan tällä viikolla, jos ehdin vääntää siitä huomenna materiaalit. Saatavilla siis kyynärpaikat, huollot ja reikien fiksaukset suoraan meidän kautta.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.