Meillä oli ja on tuohon tarkoitukseen Yuba Mundo. Ajelin sillä talvisinkin lapsi kyydissä. Nyt kun se ajaa itse, pitäisi oikeastaan hankkiutua laitteesta eroon. Juuri niinkuin myyrä kirjoittaa, stabiili ajaa laukkujen ja lastenistuimen kanssa ja muistuttaa enemmän tavallista polkupyörää ajettavuudeltaan. Vaihdettiin siihen hydrauliset vannejarrut, joille tuollaisessa vahva suositus (jos levyjä ei ole).
Bullit oli harkinnassa, mutta jäi pois. Olisi vaatinut enemmän askartelua - nykyisin tarvikkeita saa helpommin - ja budjettikin olisi pompannut.
Meillä taidetaan päätyä Urban Arrowiin, vaikka onkin julmetusti rumempi kuin Bullit. Bullitin tilaratkaisut eivät vain toimineet tarpeisiin ja lisäksi rumuudestaan huolimatta UA on ajo-ominaisuuksiltaan omassa luokassaan. Tai näin ainakin useamman mallin koeajon jälkeen vaimo totesi.
potheb kirjoitti:Thule Chariot


Tälle suositus, meillä on kahden lapsen versio. Cyclocross-pyörällä sitä hinaan. Landella kun asutaan, niin saa näyttää vähän juntilta.
Ajattelin ostaa tyttöystävälle synttärilahjaksi pyörän, kun se valittelee nykyisestä. Olisko se perus Pelago Brooklyn sitten vai onko jotain "uusia" kuumia nimiä? Suht arvokkaalta vaikuttaa tuollainen Brooklyn siihen nähden, että mitään varusteita ei oikeastaan ole...
Salama kirjoitti:Thule Chariot


Tähän päädyttiin ja nyt näyttää tietenkin

KTJ kirjoitti:elämän syrjästä lopullisesti irti päästäneeltä faija-hahmolta


Yllättävän kevyt ja kaupunkiajoon sopivan kapea on tuo yhden lapsen versio, kolmella vaihteella pärjää ainakin vielä.
Millaisia kypäriä porukalla on käytössä? Ajatuksissa pyörinyt ottaa kypärä käyttöön. Matka on sellaista lyhyttä kaupunkimatkaa pääasiassa. Bern Watts -mallia katsoin aiemmin.
Nine kirjoitti:Millaisia kypäriä porukalla on käytössä? Ajatuksissa pyörinyt ottaa kypärä käyttöön. Matka on sellaista lyhyttä kaupunkimatkaa pääasiassa. Bern Watts -mallia katsoin aiemmin.


Melkein vastaava kypärä käytössä, en ostaisi uudestaan.

Ei mitään muuta vikaa kuin käyttömukavuus kuumalla ilmalla, jos tykkää joskus hikoilla.

Ehkä pitäisi hankkia eri kypärät (ja pyörät) kuntoiluun ja lyhyisiin siirtymiin.
Babby's first bike on alkanut kiinnostaa ja olen katellut tuota Charge Plug 1 Disciä. Mutta mistä ihmeestä näitä voi ostaa? Mistään vastaantulevasta verkkokaupasta ei löydy. Lisäksi muutama uutinen 2018 malleista on viime vuodelta, mutta näihin ei voi tutustua missäänpäin verkkoa. Onko jollain näkemystä asiasta?
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.