vapahtaja kirjoitti:Sii vaihees täytyy kyl olla syvällä guidogeimeis kun keräilee le malee.

Jep :D, ei nyt mikään paskin hajuste ole, mutta geneerisempää saa etsiä.


Ja tohon alspen kysymykseen, niin jos oot käymässä stadissa kannattaa kokeilla neroli portofinoa, jos se sulla suoriutuis yhtään paremmin kuin mulla. Tosin se on unisex. Tai halvempi versio tästä ferrarin bright neroli.

Loewen solo, DH cologne jos haluaa freesiyttä lisää tai sit joku moschino uomo.

Heitetään vielä villikortti Mugler Cologne
^ geneerinen? Minusta Le Male on juuri vastakohta, kovin uniikki ja mielipiteitä jakava. Kova jos kolahtaa ja sopii kantajalleen.

Hauska, että suosittelit TF Nerolia mulle :)
Joko tuoksu on laimentunut sekä muuttunut tai sitten toleranssi on kasvanut. Tosin en ole sitä enää edes käyttänyt ja silti kokeillessa se ei potkaise niinkuin ostaessa.

Ferrarin Neroli piti joskus ottaa testiin. Harmittaa kun siinä tökkii brändi joka ei kiinnosta. Onko noita Ferrarin tuotteita myynnissä Suomessa jossain? Siis kokeiltavana. Onko joku tyypittänyt Bright Nerolin?

EDIT Moschino Uomo? on kyllä hyvä joskin melkoisen unisex tai jopa naisellisen pehmeä. Kukkainen ja makea, ilman sitruksien pirteyttä eli ei niin kesäinen mitä haen. (tänään 16.5. samplerista käytössä)
Halvoista Clinique Happy on hyvä, se kun olisi ison markkinoinnin ja hypebrändin alla niin myynti olisi isoa.
Viimeksi muokannut alspe, 28 Kesä 2018, 07:33. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Geneerinen samassa mielessä kuin 1 million.

Noh, mitä brändiin tulee, niin se pullo jää kuitenkin kotiin, mutta esimerkiksi l'Oreal yhtiönä ei herätä minkäänlaisia positiivisia viboja, vaan päinvastoin, joten ymmärrän pointin.

Ylihinnoiteltua, juomakelvotonta vettähän noi kaikki on.
Jep on nätit, korkki on vähän meh, mutta menettelee.
Suomen myymälään varmaan turha odottaa ja lisähuomiona jos kerran Cavallier teki LV:n hajut, niin voi varmaan olettaa, että Demachy tekee Celinen kokoelman. Noottien perusteella tulee Armani priven tyyliin astetta kokeilevampaan, mutta konservatiiseen nenään sopiviksi.
Neroli Portofino tuli lopulta haistettua taxfreessa. Jos tässä on yritetty tehdä ökyversiota perinteisistä kölninvesistä, siinä on onnistuttu hyvin - kuten Tompan pullotteiden hinnoilla on parasta ollakin, NP tuoksuu jollain hankalasti kuvailtavalla tavalla kalliilta enkä saa toistaiseksi perusteltua itselleni tämän ostamista hyllyyn moninkertaisella hintalapulla, kun siellä on jo esim. Mugler Cologne. Hyvä tuoksu se on silti, mielikuvat liikkuvat jossain Välimeren ja 4711:n sävyttämien lapsuuden mummolakäyntien välimaastossa. Lähi-Idän lentoyhtiöiden ykkösluokassa jaettavat kosteuspyyhkeet tuoksuvat varmaan tältä.
Notino.fi ja Frangrantica-sivuilta pomppasi esiin lähi-idän merkki Rasasi. Lähtökohtaisesti hirveä riski ostaa sokkona, toki jotain testereitä tarjolla Notinossa. Sanomattakin selvää, että kenelläkään täällä ei ole näistä kokemusta? Oletukseni on, että nuo idän miehet ja naiset suosivat kovin voimakkaita tuoksuja. Toisaalta se tässä kiinnostaakin, että ei myytäisi pullotettua vettä vaan no-nonsense -tuoksua. Ilmeisesti näissäkin joku oli Creedin kopio, Silver Mountainista.

Frangrantica-sivuilla merkin tuoksujen arvostelut käytännössä järjestään yli 4.00/5, osa jopa 4.30-4.55 luokkaa. Valtamerkeiltä on ainakin vastannut ihan hyvin laatuvaikutelmaa yleinen arvosana kys. sivuston perusteella.
Pullot on perinteiseen kultamaailman tyyliin kauheita, La Yugawam ja Sotoor-sarjassa sitten vähän hillitympää menoa (kaksi alempaa kuvaa).

https://www.notino.fi/mens-perfume/?f=1 ... -3618-6347
https://www.fragrantica.com/designers/Rasasi.html

Kuva
Kuva
Kuva
Amouagen yms. touksut on vähän voimakkaampia länsimaisiin verrattuna, joka ei ole myöskään oma juttu. Ei siis omaa kokemusta kyseisetä merkistä, mutta useiden lähteiden perusteella näin. Yleisesti ottaen noi huoneen täyttävät tuoksut ovat suositumpia Lähi-idässä, mikä luonnollisesti näkyy heidän tajonnassa.

Yleisenä sääntönä noissa Rasasin ja Armafin tuoksuissa samantyylinen haju ja ajaa varmasti saman asian, mutta raaka-aineet ei ole samalla tasolla vaikkapa Creedin tai Tom Fordin kanssa. Esimerkiksi Club de nuit intensessä on synteettisempi haju kuin alkuperäisessä Creedin versiossa ja käyttäytyy hieman eri tavalla. Dekantteja voi ja kannattaa katsella vaikkapa facebookin ryhmistä pientä palkkiota vastaan tai ebaysta.

Fragrantican ja basenotesien arvosteluista voi vetää jonkin näköisen yhteenvedon ja päättää onko tuote edes kokeilemisen arvoinen, koska kaikkea on mahdoton edes yrittää kokeilla. Eri alustoilla tuoksut tuoksuvat erilaisilta, joten Noissa nichetuoksuissa maksat kuitenkin paljolti siitä, että saat sen mahdollisesti loppuun asti hiotun kloonin, flänkkerin, tai keksinnön ja tietty brändilisä siitä the real dealista.

Eli mitään absoluuttista totuutta noista on vaikea heittää. Paras mahdollinen tilanne on se, että sulla on dekantti kloonista tai klooneista ja alkuperäisestä tuote tilattuna himaan ja oikeana ajankohtana kokeilet, kumpi on parempaa vastinetta rahalle.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.