Fossé Colline kirjoitti:
Huho kirjoitti:Oliko muuten mitään avajaistarjouksia tms? Aika lailla kaikessa hiljaisuudessa mennyt tämä launchi?

Ei ollut avajaistarjouksia ja meni kyllä todella hissukseen tämä avaus. Ei ollut kadulla mitään kylttejä eikä edes Suittarin Instagramissa hehkutettu uutta myymälää, vaikka yleensä on tapana postata kun uusi avataan. Itse kuvittelin, että järkättäisiin jonkinlaiset avajaiset tyyliin Massimo Dutti.

https://en.wikipedia.org/wiki/Soft_launch
^Kaikkea sitä oppii, itse yhdistin automaattisesti nuo avajaiset tai niiden puuttumisen Suittarin kyvyttömyyteen avata myymälöitä ajallaan (perustan tämän esim. Montrealin myymälän sekoiluun ja Tukholman peruuntuneeseen myymälään). Loistava juttu kuitenkin että putinki on vihdoin pystyssä ja varsinkin se, että myymälä on iso ja tavaraa paljon.
Käväisin myymälässä kans perjantaina. Silloin kertoivat, että varsinaiset avajaiset olisivat tänään 17.pv ja kutsuivat käymään. Ei tullut tosin kyseltyä sen enempää että mitä näihin avajaisiin liittyy.
Allekirjoittanut käväisi liikkeessä myös aiemmin tänään haistelemassa tunnelmaa ja tekemässä asiakaspalautuksen nettitilaukseen. Palautus meni tosi näppärästi, ja liike vaikutti erittäin lupaavalta, harmi kun ei ollut aikaa jäädä tekemään ostoksia. Toukokuun puolella (unohdin päivän, taisi olla tokalla viikolla) on tulossa viralliset avajaisbileet. Porukkaa on kuulemma käynyt hyvin, 6 ensimmäisen päivän aikana noin 800.
Pyörähdin myös eilen liikkeellä, ja hyvä fiilis jäi. Myyjä otti heti hellään huomaansa, mutta ymmärsi hyvin tilanteeni, kun sanoin etten ole nyt ostamassa mitään, vaan vain tsekkaamassa liikkeen. Myyjä esitteli liikkeen, ja juteltiin tuotteista, materiaaleista jne. Huomasin, ettei myyjä yrittänyt väkisin myydä jotain, vaan alkoi rakentamaan asiakassuhdetta. Hyvä fiilis jäi siinä mielessä.
Kiitos juha, jostain syystä en ite tuota löytänyt. Aika edulliselta vaikuttaa verraten muihin Suomessa mittoja ottaviin MTM - tarjoajiin... liekö tasoltaan lähellä samassa hintaluokassa pyöriviä, kyseenalaisella maineella ainakin Keikarifoorumilla kulkevia Räätälistudio BQn ja Brothersin MTM - hommia? Vähän mietin että uhka vai mahdollisuus, onko alle tonnin MTM-puvussa aina "koira haudattuna" ?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.